Co jsou to Baffles?

Vložil
Tisková zpráva
27.03.2019 12:30
Hunter Douglas Architectural

podhledy

Bafflový podhled je ideální pro vytváření správné atmosféry v prostoru místnosti. Je zvláště vhodný pro instalace na čisté stropní konstrukce, kde je vyžadována výrazná textura nebo zlepšení akustiky. Bafflové lamely jsou ideální pro potlačení hluku a ozvěny. Bafflový podhled lze využít ke zlepšení akustiky koncertních sálů, divadel, konferenčních místností a dalších prostorů, kde je důležitá kvalita zvuku.

VARIACE BAFFLOVÝCH PODHLEDŮ

K dispozici jsou různé modely stropních podhledů - otevření stropu závisí na volbě velikosti lamel. Různé uspořádání Bafflí má lepší akustické hodnoty, což je důležité při požadavku na snížení hluku. Baffle se vyrábí v šířkách od 20 mm do 50 mm, výškách od 50 mm do 300 mm a ve standardních délkách do 3000 mm.

AKUSTIKA V BAFFLE STROPECH

Hloubkový strop Hunter Douglas Baffle je k dispozici v široké škále různých specifikací v závislosti na požadované akustické výkonnosti.

PROČ JE AKUSTIKA DŮLEŽITÁ?

Akustika v kancelářském prostoru, ve škole nebo ve veřejné budově přispívá k celkovému komfortu. Akustika může ovlivnit zdraví, komunikaci, produktivitu a učení. Hunter Douglas Architektonický sortiment vysoce výkonných akustických stropních produktů, poskytuje vynikající akustické parametry, pohodlí a zároveň vytvářejí esteticky příjemné prostředí.

BAFFLE V BARVÁCH

Naše stropní produkty mohou být libovolné barvě RAL. Kromě těchto barev je možné použít i speciální kovové barvy, dřevěné tóny a chromového provedení. Vlastní přizpůsobení barevnosti podhledu je k dispozici na vyžádání.

KVALITA BAFFLE STROPU

Naše zaměření na kvalitu zajišťuje nejvyšší standard výrobních procesů, materiálů, strojů a hotových výrobků. Vynikající trvanlivost produktů Hunter Douglas přináší během jejich životního cyklu produktu nižší náklady.

POŽÁRNÍ OCHRANA

Všechny stropní systémy Hunter Douglas Baffle splňují potřebnou klasifikaci reakce na oheň podle EN 13501-1.

BAFFLEOVÁ INSPIRACE STROPŮ

Nechte se inspirovat naší galerií projektů s podhledy Baffles
0 komentářů
přidat komentář

Související články