Babiš odmítl, že Elišce Kaplicky nabídl křeslo ministryně kultury

Vložil
ČTK
08.11.2017 17:40
Praha

Jan Kaplický

Praha - Šéf hnutí ANO Andrej Babiš odmítl informace, že nabízel funkci ministryně kultury filmové producentce a pražské zastupitelce za ANO Elišce Kaplicky Fuchsové. Informaci dnes přinesl server Aktuálně.cz. Kaplicky médiím řekla, že zvažuje, zda nabídku přijme, ovšem Babiš tvrdí, že s Kaplicky už dlouho nemluvil a místo ve vládě ji nemá v úmyslu nabídnout.


"Žádné takové úmysly nemám. S Eliškou Kaplicky jsem nemluvil a ani jsem se s ní nepotkal ani nepamatuji. Ta zpráva je úplná kachna," řekl Právu Babiš, který vede jednání o sestavení menšinové vlády ANO.

Server uvedl, že Kaplicky se chce rozhodnout během pár dnů, zda Babišovu nabídku přijme. ČTK poté řekla: "Zeptejte se pana Babiše".

Eliška Kaplicky Fuchsová vystudovala FAMU v Praze. Veřejnost ji poznala jako partnerku světoznámého českého architekta Jana Kaplického. O Kaplického projektu Národní knihovny natočila dokument Oko nad Prahou. V komunálních volbách v roce 2014 byla zvolena do pražského zastupitelstva jako nestranička za hnutí ANO.
1 komentář
přidat komentář
Předmět
Autor
Datum
...
Daniel
08.11.17 09:05
zobrazit všechny komentáře

Související články