Návrat pružin

Vložil
Tisková zpráva
27.09.2006 00:55
Italská společnost MOVING přichází na trh s novou kolekcí manažerských křesel, která jsou na velmi dobré úrovní co se týká zpracování, kvality i designu. Navíc přinášejí i nové technické novinky a vymoženosti, které z těchto manažerských křesel dělají produkt, který si zaslouží abyste o něm věděli. Návrhy nových křesel vycházejí z dílen renovovaných architektonických studií AMBOSTUDIO a AZCREATIONS.


Tato křesla můžete zakoupit v České a Slovenské republice u společnosti TOP OFFICE a jejich partnerů, která produkty MOVING na těchto trzích výhradně zastupuje.
Produktový manažer značky MOVING je:
Martin Chovanec – marketingový ředitel společnosti TOP OFFICE spol. s r.o.
E-mail: chovanec@top-office.cz, tel.: 545 176 221, www.top-office.cz

Pružiny v sedáku
Největší novinkou je použití pružin v sedáku křesel FORMA a ATTIVA. Jedná se o 72 samostatně zapouzdřených pružin, které jsou kompletně zality do polyuretanové pěny. Tímto technologickým postupem bylo dosaženo velmi dobré úrovně ergonomie v nejvíce namáhané části křesel – sedáku. Pro srovnání předkládáme výsledky měření u sedáku s pružinami a s polyuretanovou pěnou, které byly provedeny zkušebnou CATAS a měří rozložení tlaku v sedáku.

U křesla FORMA a ATTIVA z pružinovým sedákem jsou výsledky následující:

U křesla VIVA z celo polyuretanovým sedákem bylo dosaženo těchto výsledků:

Na těchto měřeních je jasně vidět rozdíl ve vyvíjeném tlaku a jeho absorbaci sedákem.

Přizpůsobivý opěrák
Opěrák u všech křesel společnosti MOVING je velmi pohodlný z následujících důvodů:
Opěrák je tvořen pružnou elastickou sítí nataženou v rámu křesla. Tato síť se dá použít v provedení s přídavným čalouněním, ale i bez přídavného čalounění. Tyto opěráky jsou použity u křesel ATTIVA a ALIA.

U ostatních modelů, které mají čalouněné opěráky, je přizpůsobivost docílena natažením elastických pásů do kovového rámu křesla. Takto upravený rám je celý zalit do polyuretanové pěny. Zpracování tímto způsobem je na trhu s židlemi ojedinělé a dosahuje velmi dobré ergonomické, ale i užitné hodnoty.

Ochrana páteře při dosed
Jistě jste někdy zažili tvrdý dosed na židli a víte jak tím trpí páteř. Všechny křesla MOVING mají i na toto odpověď – píst STABILUS, který absorbuje nárazy a to i ve spodní poloze pístu! S křesly MOVING již nezažijete tvrdý dosed na sedák a Vaše páteř již nebude muset absorbovat nepříjemné nárazy.



Nehlučná kolečka
Vývojáři se pokoušeli myslet na všechny maličkosti a proto jsou na křeslech MOVING kolečka, která mají ve svém jádru gelovou kuličku, která zabraňuje hluku, který způsobují kolečka pří převozu a přenosu židlí.


Synchronní mechanika je samozřejmostí
Synchronní mechaniky křesel v základní nabídce jsou samozřejmostí. Tyto mechaniky jsou 5-ti polohové s antishockem.

Perforovaná kůže
Chcete kožené křeslo, které je prodyšné a dýchá? Odpovědí je perforovaná kůže, která má výborné vlastnosti. I toto je novinka, která dodává křeslům luxusní vzhled a vynikající vlastnosti.

Ceny jsou vysoké?
Posuďte sami za jaké ceny se dají pořídit modely křesel od společnosti MOVING:

Ceny jsou bez DPH za vysoké modely se synchronní mechanikou a područkami.

Novinkou hlavně pro arabské země a ruskou federaci je série LUXURY
Představte si vše, co jsme si popsali, s doplňky, které jsou pozlaceny 18-ti karátovým zlatem. Na evropském trhu tyto modely asi nenajdou velké odbytiště, ale v zemích dálného východu je to hit!

Prospekty ke stažení:

Související články