New Visions of Work, novinky Wiesner Hager

Vložil
Tisková zpráva
02.11.2016 10:25
Wiesner-Hager Project s.r.o.

Wiesner Hager představil v Kolíně nad Rýnem nové produktové portfolio pro rok 2017. Podtitul veletrhu pracovních konceptů ORGATEC letos zněl „New Visions of Work“. Novinky z katalogu Wiesner Hager jsou přesně takové: pomohou vám rozvíjet a uskutečňovat vaše nové pracovní vize.

yuno
Pracovní stůl yuno představuje chytrou alternativu ke skládacím stolům. Stoly yuno lze totiž stohovat tak, jak jsou. Žádné rozkládání – prostě je naložíte na důmyslný vozík a jednoduše odtlačíte na místo, kde zaberou jen minimum místa. Pro spojování nejsou potřeba žádné další díly, systém uchycení je integrován přímo v rámu. Celou manipulaci zvládnete jednoduše sami.





skill system
Máte rádi variabilitu? Pak je systém skill to pravé pro vás. Jeho základnu tvoří rám kompatibilní se všemi možnými tvary desky. Potřebujete sestavit stoly do kruhu, oválu, „účka“, čtverce nebo třeba vlnovky? Univerzální rám a nespočet variant tvarů pracovních desek systému skill vám to umožní!





m.zone
Že jsou pracovní kóje nemoderní? To jste ještě neviděli uspořádání m.zone. Atraktivní modulární systém m.zone umožní vmžiku vytvořit pracovní stanici pro jednotlivce i týmy, když potřebujete mít klid a soustředění. Bohatá výbava modulů zajistí pracovnímu boxu právě takovou míru soukromí, jakou potřebujete, kdykoliv a kdekoliv.





etio
Pracovní prostor etio je futurismus plný emocí. Strohost doplněná půvabnými křivkami a důmyslnými doplňky je dílem neunzig° design. etio umožňuje nastavit pracovní stanici podle vlastních potřeb a návyků – zároveň je ale plný překvapivých řešení pro vaši kreativitu.





cage
cage je dokonalý úložný a zónový systém, který vás ohromí designem a výběrem materiálů. Hranatý profil otevřených nebo uzavřených, horizontálních nebo vertikálních modulů umožňuje přehledné uspořádání prostoru. Díky cage vždy najdete své věci, kde je chcete mít.





eRow
Číslovat sedadla už nebude noční můra. Chytrá aplikace eRow to udělá za vás. Pomocí technologie NFC stačí zadat číslo první židle v řadě a ostatní židle se očíslují samy v rozhraní IR. Tato chytrá aplikace vám při uspořádávání konferenčního prostoru ušetří několik hodin otravné práce.



0 komentářů
přidat komentář

Související články