Střešní atypická okna Solara - symbol variability a tepelné pohody

Vložil
Tisková zpráva
31.05.2016 07:00
Solara, s. r. o.

Proč by se měla střecha přizpůsobovat oknům, když se mohou naopak okna přizpůsobit jakékoli střeše? Český výrobce střešních oken Solara nabízí klasické tvary oken i zcela atypické. Výhodou je neomezená velikost a tvarová variabilita, tedy více světla v místnosti a originální vzhled bydlení. Novinkou jsou prosklené střešní dveře na terasy podkrovních bytů. Solara sází na kvalitu a na individuální potřeby zákazníka.

Výběr a kvalita
Pro atypické řešení střešních oken se stavitelé rozhodnou u komplikovaného tvaru střechy nebo když chtějí podkroví dopřát maximální možné prosklení a zajímavý designový prvek. V nabídce jsou okna výklopná, posuvná nebo otevíravá do strany. Společnost Solara nabízí širokou škálu možností a přizpůsobení přáním a potřebám každého zákazníka. Střešní okna jsou vyrobena z kvalitního dřevěného masivu, ve kterém je zabudované prémiové kování Siegenia pro snadné a fukční otevírání. Výrobce nabízí i možnost výběru vnějšího oplechování, klik, elektroovládání a dalšího příslušenství. Individuální přístup přispívá ke spokojenosti mnoha zákazníků.

Posuvná střešní okna
Posuvná střešní okna Solara jsou jedinečná. Prosklené plochy se odsouvají nad krytinu nebo nad pevně prosklenou část. "Vaše posuvné okno je provedeno velmi kvalitně. Po 3 letech provozu působí vizuálně i funkčně skvěle. Také manuální posuvné otevírání funguje lehce - skutečně přesvědčivý koncept," píše pan Stenger z Německa, kam česká firma svá unikátní okna již mnoho let vyváží.

Střešní výstupy
Rekonstrukce podkrovních místností s sebou přináší také možnost využívání střešních teras. I střešní dveře jsou v nabídce společnosti Solara. Podkrovní místnost je díky nim dokonale osvětlená a má pohodlný výstup na terasu, která zajistí další prostor pro Vaše spokojené bydlení. 

Solara se řadí mezi přední české výrobce dřevěných střešních oken, velkoplošného střešního prosklení a střešních výstupů již 25 let. Zaměřuje se především na tepelný komfort v podkroví, kvalitu a nadstandardní přístup k zákazníkům. Inspirujte se na webových stránkách www.solara.cz a prosvětlete své podkrovní bydlení.
0 komentářů
přidat komentář

Související články