Hager Manufaktura – každý vypínač je originál!

Vložil
Tisková zpráva
01.05.2016 00:05
Hager Electro s.r.o.

Popusťte uzdu fantazii
: z jakých zajímavých materiálů a z jakých barev byste si přáli vybírat vypínač? Zapomeňte na plastové a běžné kovové vypínače, bílé, černé a v různých odstínech šedé a stříbrné. A zapomeňte i na vypínače z laciných plastů šílených barev. Představte si vypínač z pravého betonu, eloxovaného hliníku, černého lesklého chromu nebo klidně z džínoviny nebo drahých kovů… Nebojte se a vyslovte jakékoliv přání. Program Hager Manufaktura vám jej splní.

Výrobní program Hager Manufaktura se zaměřuje na řešení individuálních požadavků designérů a investorů na vzhled a podobu domovních spínačů. Veškerá výroba je zakázková a díky tomu lze vyjít vstříc téměř jakýmkoliv požadavkům zákazníka, ať už se týkají netradičních materiálů, barev nebo nestandardní povrchové úpravy rámečků. V rámci programu Hager Manufaktura je možné nechat si vyrobit vypínače z téměř čehokoliv: z akrylátu jakékoliv barvy, ze zrcadlového skla, mědi, chromu nebo třeba cenných kovů včetně 24 karátového zlata. Rámečky lze potáhnout např. skotským tartanem, kůží nebo džínovinou, což je častým požadavkem do showroomů a vzorových prodejen výrobců džín. Můžete si zvolit nevšední povrchovou úpravu spínačů – např. docílit sametového matného vzhledu plastových vypínačů nebo naopak zdůraznit strukturu povrchu, můžete je nechat nalakovat libovolnou barvou RAL, docílit vzhledu patiny nebo pokrýt vypínače krystaly Swarowski. Fantazii se meze nekladou. Jediné, na čem záleží, jsou preference nebo vkus designéra a zákazníka.

Materiálem a barvou ale možnosti klientských úprav domovních spínačů nekončí! Častým požadavkem zákazníků bývá potisknout rámečky vypínačů ikonkami, piktogramy nebo krátkými texty, které např. usnadňují hostům ovládání světel v hotelových pokojích. Pro příklady nemusíme chodit daleko…stačí se zajít podívat do Karlína! Krásný příklad praktického využití možností, které program Hager Manufaktura nabízí, je např. pražský pentahotel. Vybavit stylový hotel v jednom z nejstylovějších měst Evropy a skloubit bezpečnost hotelových hostů s pohodlím a designem… tak znělo zadání pro společnost Hager. Do interiéru pentahotelu byly zvoleny retro otočné vypínače Serie 1930 v černé barvě. Prostory hotelu jsou vybaveny vypínači a zásuvkami v černém plastu, v pokojích najdete ze stejné série i čtečku na hotelovou kartu nebo multimediální box sestávající z USB a HDMI zásuvky. A právě vybrané vypínače v hotelových pokojích byly na přání investora označeny drobnými piktogramy, které usnadňují hostům orientaci při ovládání osvětlení.

Vypínače pro pentahotel byly vyráběny na zakázku, z důvodu požadavku na natištění piktogramů na rámečky,“ vysvětluje Thomas Grund, generální ředitel společnosti Hager v České republice. „Což byl úkol jako stvořený pro náš výrobní program Hager Manufaktura! Tímto způsobem dokážeme vyjít vstříc téměř jakýmkoliv požadavkům zákazníka, ať už se týkají netradičních materiálů nebo nestandardní povrchové úpravy rámečků. Takže potisknout černé rámečky bílými ikonkami pro potřeby pentahotelu byla maličkost,“ uzavírá Thomas Grund.



Nahlédněte do interiéru pražského pentahotelu zde.

Zaujal vás program Hager Manufaktura? Znáte i standardní řady vypínačů Berker od společnosti Hager? Chcete si nechat poslat katalog nebo vypůjčit vzorový kufr? Kontaktujte tým Hager Electro v České republice:

Email: vypinac@hager.cz
Telefon: 281 045 735
www.hager.cz
www.hager.cz/vypinac
0 komentářů
přidat komentář

Související články