Na hraně architektury : Pavel Rada

Zdroj
SOFA
Vložil
Tisková zpráva
08.12.2015 08:20
Pavel Rada
RadaArchitekti

Ve čtvrtek 10. prosince 2015 vystoupí v 17:00 hodin v Arše na Fakultě architektury VUT v Brně, Poříčí 5 předseda dozorčí rady České komory architektů.

Pavel Rada vystudoval FA VUT v Brně. Pracoval jako projektant Brněnských veletrhů a výstav a v ateliéru Emila Drápala. Od roku 1990 pracuje jako samostatný projektant; v roce 2007 založil projekční ateliér RadaArchitekti s.r.o.
Od roku 2007 je autorizovaným inspektorem. Podílel se na tvorbě profesních standardů a publikaci - Plánování území a projektování staveb. Je předseda dozorčí rady ČKA a člen koordinační rady autorizovaných inspektorů.

Jak se tvoří profesní standardy výkonu architekta? Jak si na stránkách ČKA vypočítat ideální výši odměny? Přijď si poslechnout, v čem ti může ČKA být v praxi nápomocná - a nebo čím by jsi mohl k lepším zítřkům přispět ty!

NA HRANĚ ARCHITEKTURY
Myslíš si, že stavět je to jediné, co můžeš po škole s titulem architekta dělat? Že jediná cesta vede do projekčních sfér? Tak to nemáš pravdu! Kde všude jsou architekti potřeba? A kde opravdu chybí? Přijď si rozšířit obzory a diskutovat!

Více informací >
0 komentářů
přidat komentář

Související články