CASCADE GARDEN – přeneste závan přírody do svého domova

Vložil
Tisková zpráva
18.11.2014 10:25
Němec s.r.o.

Společnost NĚMEC LUXUSNÍ POVRCHY vyvinula novou generaci vertikálních zahrad pod názvem Kaskádové zahrady. Neustálá snaha o zlepšování a především zkušenosti s realizací vertikálních zahrad nás vedly k vytvoření nového systému, který lze umístit kdekoliv vlastní pomocí a bez nutné nákladné údržby. Systém, který oslavuje a prezentuje volnost, svobodu a neuvěřitelnou variabilitu.



Zhmotnění vašich barevných představ o přírodě, načerpání nové životadárné energie při pouhém pohledu na stěnu. To jsou Kaskádové zahrady, které mohou zkrášlit byt nebo dům či impozantně dokreslit jednoduchou krásu moderních kancelářských budov. Design, jednoduchost, spolehlivost – to jsou hlavní přívlastky pojící se s Kaskádovými zahradami.

Technologie je vytvořena a dovedena firmou NĚMEC LUXUSNÍ POVRCHY k maximální dokonalosti. Můžete si nově vybrat z nepřeberného množství a tvarů krásných květin a rostlin. Jedná se o vlastní, chráněný systém námi vyvinutých truhlíků a květináčů, které lze variabilně skládat či přemisťovat dle potřeby.



Kaskádové zahrady tvoří systém zavěšených truhlíků, do kterých se umisťuje 40 kusů rostlin ve vlastním květináči na plochu 1m2. Pomocí těchto rostlin a květin je pak možno poskládat obrazce dle fantazie majitele. Servis je v tomto případě minimální a zalévání probíhá jednou týdně.

Výhody nového systému jsou:

-    Neomezený výběr rostlin a květin
-    Minimální nároky na servis
-    Automatické zalévání jednou týdně
-    Možnost vlastní realizace dle montážního návodu
-    Nižší cena
Pro další informace, prosím, kontaktujte PR agenturu PRESSTIGE COMMUNICATION:
marketing@luxusnipovrchy.cz

0 komentářů
přidat komentář

Související články