Biodesky používané v alpských hotelech

Vložil
Tisková zpráva
30.05.2014 08:20
Často používaným materiálem v rakouských hotelech a horských rezidencích jsou velkoplošné vrstvené desky tzv. biodesky, které jsou ceněné hlavně díky konstrukční i rozměrové stabilitě a také díky použití ušlechtilého řezaného dřeva na vrchní i spodní straně. Proto se biodesky používají na výrobu zakázkového nábytku, recepcí, kuchyní, dveří, schodišť, odkladů, atd.



Aktuálním trendem v biodeskách je aplikace skutečně starého dřeva, které má svou jedinečnou patinu získanou po desítky let. Jedničkou v tomto směru je  výrobce značky ADMONTER, který se specializuje nejen na staré dřevo a také na dřevo s thermo úpravou.
Konstrukce 3-vrstvých desek jsou složeny z vrchní a spodní dřeviny z ušlechtilého materiálu (řezané dýhy v min. síle 4mm). Střední vrstva je dle požadavků na nosnost, či použití vyrobena ze stejné dřeviny, smrkových latí, nebo překližky. Na desky používané pro koupelny a exteriéry je použité vysoko-pevnostní lepidlo.

Řez biodeskou Admonter
Staré dřevo alpská prkna

Podpora: Od letošního roku je možné využít na českém i slovenském trhu osobní podpory po technické i praktické stránce při řešení konkrétního projektu. Výrobce využívá letité zkušenosti v oboru a také dlouhé spolupráce s předními českými truhláři a výrobci zakázkového nábytku. Pokud potřebujete podporu pro Váš projekt ohledně detailů řešení pro nábytkové, či truhlářské práce neváhejte a využijte jejich nabídky. Veškerá podpora je v rámci ČR i SR provozována zdarma.

Staré dřevo od červotoče
Staré dřevo olše šedá
Thermo úprava robinnia

Kontakty naleznete na stránkách výrobce:
 www.admonter.info  a  www.admonter.at
0 komentářů
přidat komentář

Související články