OBLADY A KACHLIČKY NEBO PÁRKY S VAJÍČKY?

Vložil
Tisková zpráva
26.05.2014 14:25
ARCHTILES s.r.o.

Tak přesně tuto otázku si ti, kdo přijdou na snídaně v ARCHTILES, pokládat nemusí. V showroomu v Praze i v Brně na vás totiž ve dnech 27. – 29. 5. 2014 čekají nejen obě varianty, ale také další překvapení.


Atmosféru osobních a přátelských setkání podpoří domácí sladké i slané dobroty, čerstvé domácí džusy nebo ochutnávka kávy. Pro ty, kdo chtějí vykazovat činnost i během popíjení ranního čaje, je připravena volba MISS KACHLIČKY 2014.
„Já třeba vůbec nesnídám, a to je velká škoda“, říká Tomáš Bartošík z Archtiles a pokračuje: „když nás ale společné snídaně napadli, tak jsem z toho měl velkou radost. Rozhodl jsem se, že konečně vyzkouším, jaké to je dát si k snídani, kromě panáka slivovice, také vajíčko nebo bábovku.“
Na snídaně se těší i architekt Josef Mrázek z Holešova. „Tož, co mám k tomu jako říct,“ odpovídá na záludnou otázku, jestli se akce zúčastní, a pokračuje: „to je jasné, že přijdu i s kolegy. Společná snídaně je originální a především praktický nápad. Většina z nás pojede po snídani do práce, takže je zde nezanedbatelná šance, že si z ranního setkání alespoň něco zapamatujeme i do dalších dní. K tomu odpadá i klasická starost s jednodenní nemocenskou den po akci.“

Snídaně se v showroomech ARCHTILES podávají úterý až čtvrtek, od osmi do jedenácti hodin. Svou účast, prosím, potvrďte na e-mail info@archtiles.cz.
0 komentářů
přidat komentář

Související články