BETONEPOX® - moderní epoxidová stěrka do koupelen

Vložil
Tisková zpráva
17.02.2014 09:15
Němec s.r.o.

Představte si plochu, která vás láká k dotyku, přímo toužíte letmo po ní přejet prsty a cítit její strukturu. Chladnou nadčasovou krásu, moderní design a  jedinečný vzhled. A teď si navíc představte tvrdost, maximální životnost a odolnost, která nemá mezi jinými materiály konkurenci.



To je Betonepox®. Technologie vyvinutá firmou NĚMEC LUXUSNÍ POVRCHY, která se neustále zdokonaluje . V dnešní době již existují tři různé varianty, které uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky a jejich potřeby.

Betonepox® je velmi tvrdá, epoxidová stěrka, která je i bez nutnosti lakování maximálně odolná vůči vodě. Je tedy možno ji použít na povrchy, které jsou v neustálém kontaktu s  vodou – vany, sprchy, sprchové kouty nebo bazény. Betonepox® je lehce porézní a vzhledem reálně imituje betonovou plochu, dostupný je však ve stovkách odstínů.

Betonepox® se stal nejoblíbenějším povrchem z  portfolia  firmy NĚMEC LUXUSNÍ POVRCHY především díky faktu, že na trhu není znám jiný materiál nebo technologie, která by měla obdobné vlastnosti a zároveň splňovala ty nejvyšší požadavky na krásný design.

Inspiraci pro Vaše interiéry naleznete na www.luxusnipovrchy.cz.

Pro další informace, prosím, kontaktujte PR agenturu PRESSTIGE COMMUNICATION:
marketing@luxusnipovrchy.cz

0 komentářů
přidat komentář

Související články