Dřevostavba MS Haus s materiály FERMACELL greenline za dva dny rychle, kvalitně a levně na dnech otevřených dveří v Hradci Králové

Vložil
Tisková zpráva
17.06.2011 15:25
James Hardie Europe GmbH, o.s. Praha

Společnost MS Haus s.r.o. pořádá v sobotu a v neděli 18-19. 6. 2011 v Hradci Králové - Plotištích dny otevřených dveří, na který srdečně zve nejen ty, kteří mají zájem o dřevostavby, ale i ty kteří ještě o kvalitách dřevostaveb pochybují. Ve dvou dnech se Vám odborníci a obchodní zástupci společnosti MS Haus budou snažit přiblížit technologii výstavby dřevostaveb a zodpovědět všechny případné dotazy. V realizovaném domě budou na vnitřních a obvodových stěnách použity sádrovláknité desky s obsahem přírodního keratinu FERMACELL Greenline.

Tyto desky zvyšují aktivně kvalitu vzduchu a zlepšují tím kvalitu bydlení a života v domě.  Dotvářejí tak filozofii dřevostaveb, kterou je  v maximální možné míře použití přirozených a obnovitelných materiálů a s tím spojené snížení emisí CO2, které prospěje zlepšení stavu naší planety a zachová ji pro další generace v méně znečištěném stavu.

Ve dnech otevřených dveří bude možné vidět montáž domu od začátku až do konce, tj. od usazení prvních panelů na základovou desku až po montáž střešní konstrukce. Realizován bude původně typový dům MS 05 upravený dle požadavků investora, který je v nabídce v nabídce za cenu od 1 147 400 Kč bez DPH. Zákazníci, kteří uzavřou smlouvy na dnech otevřených dveří, mohou počítat s přednostním dokončením se sníženou sazbou DPH a dokončením ještě v letošním roce.

> více informací najdete na stránkách firmy MS Haus


0 komentářů
přidat komentář