Přivítejte jaro s nabídkou Nemetschek Allplan 2011

Vložil
Tisková zpráva
12.04.2011 07:00
Už nemusíte otírat prach z Vašeho starého CAD systému! Nezávazně se zaregistrujte a zajistěte si konkrétní nabídku přechodu na zcela nový Allplan 2011!


CAD systém Allplan 2011 je ušitý na míru individuálním požadavkům projektantů a architektů. Výrazně je podporuje v jejich každodenní práci a vytváří tak větší prostor pro jejich vlastní kreativitu.

Allplan 2011 podporuje přes 50 různých formátů, včetně PDF, IFC, DXF a DGN, stejně jako i nejnovější DWG formát (AutoCAD 2010/11), takže výměna dat s ostatními účastníky stavebního procesu je absolutně bezproblémová.  Aktuální verze byla rozšířena o další výměnné formáty, jako je STL pro Rapid Prototyping a SKP pro obousměrnou výměnu s Google SketchUp a Google Earth. Allplan 2011 využívá mnoho předdefinovaných a standardních reportů, které si lze jednoduše upravit dle svých požadavků a potřeb.

Trend pro použití stavebních prvků a 3D modelů vyžaduje zvýšený výkon pro zobrazení a zpracování těchto dat. Systém Allplan 2011 nabízí uživatelům i při velkých datových objemech přesné a rychlé zobrazení ve všech konstrukčních pohledech, při posouvání nebo změně výřezu obrazovky. Vrcholem této novinky je on-line výpočet skrytých hran.
Allplan a internet jsou k sobě ve verzi 2011 ještě blíže. „Allplan Connect“ je nový, mezinárodní online portál pro uživatele Allplanu a Serviceplus pro zákazníky. Servisní portál spojuje internetem uživatele systému Allplan po celém světe. Nabídka je rozsáhlá – od fóra uživatelů přes knihovny a nabídky dalšího vzdělávání až po podporu a aktualizace a upgrade softwaru – a lze ji využívat kdykoliv a kdekoliv. Verze 2011 nabízí uživatelům množství nových, pro Allplan optimalizovaných CAD-objektů a textur, aby bylo možné vytvářet náročné výkresy a modely. Tento obsah je neustále k dispozici online v Allplan Connect. Zákazníci Serviceplus mají k dispozici exkluzivní a mimořádně rozsáhlou nabídku CAD knihoven.
0 komentářů
přidat komentář