Bubliny v kuchyni

Vložil
Tisková zpráva
18.10.2017 06:00
Miele Center Stopka



Miele Center Stopka společně s DSC Gallery představili po vzájemné dohodě unikátní projekt, Bubblekitchen. jde o spojení umění, špičkového designu a top gastronomie - luxusní kuchyňskou linku značky SieMatic, dekorovanou designem od jednoho z nejvýznamnějších současných malířů moderního umění mezinárodního formátu, Jiřím Georgem Dokoupilem, kterého se podařilo přesvědčit k tomuto originálnímu projektu. Unikátní kuchyně SieMatic SC29 byla vystavena pouze jeden den v Praze v showroomu Miele Center Stopka v Klimentské ulici 46 a následně byla převezena do bratislavského  showroomu. Odtud putovala zpět do pražské do DSC Gallery.




SieMatic je prémiová značka kuchyní s dlouhou historií a mezinárodní pověstí díky vynikajícímu designu. Kuchyňské linky této značky jsou vyráběné na míru a charakterizuje je vysoká kvalita užitých materiálů, dokonalá technická propracovanost, nadčasová elegance a vysoká úroveň funkčnosti. Produkty SieMatic jsou vyráběny v Německu, za dodržování vysokých ekologických standardů.



Miele Center Stopka je dodavatelem nábytku již více jak 25 let. Za tuto dobu se dostal mezi špičku na českém a slovenském trhu v oblasti designu a bydlení. Během let se firma STOPKA rozrostla na 2 Showroomy v Praze a jeden v Bratislavě. V pražské Klimentské 46 naleznete kromě kuchyní SieMatic a spotřebičů Miele, významné německé značky v oblasti nábytku jako je COR, Walter Knoll, jídelní stoly a židle Draenert, postele Schramm, ale také zahradní nábytek Dedon. Jediná italská značka prezentovaná v Klimentské 46 je Rimadesio, která se specializuje na šatny a interiérové dveře. V druhém showroomu, v Klimentské 48, představuje trojici top italských značek Minotti, Varenna a Poliform. V Bratislavě naleznete Miele Center Stopka v komplexu River Park, na Dvořákově nábřeží 4.



Miele Center Stopka
Klimentská 46
Praha 1
tel: 221 851 045?
info@stopka.cz
www.stopka.cz

https://www.facebook.com/stopkapraha
https://www.instagram.com/stopka_cz/
0 komentářů
přidat komentář

Související články