LivingArt obrazy – spojení umění a zeleně

Vložil
Tisková zpráva
18.10.2017 23:30
Němec s.r.o.



Zelená architektura je absolutním trendem dnešní doby. Živé vertikální či kaskádové zahrady se díky svým mimořádným vlastnostem staly součástí mnoha residenčních i kancelářských projektů. Nejen, že jsou živé vertikální zahrady nádherným designovým kouskem, také velmi příznivě ovlivňují psychiku a náladu, snižují hladinu zvuku, zachycují velké množství polétavého prachu, v horkých dnech příjemně snižují teplotu vzduchu.


Společnost Němec s.r.o velmi těší obrovský zájem ze strany architektů i klientů. Pro firmu je to ohromná inspirace a síla, která ji posouvá dál, díky tomu pak vznikají další nové produkty a stávající technologie jsou přiváděny k dokonalosti.


Horkou novinkou, kterou bychom vám nyní rádi za společnost Němec představili, jsou živé, zelené obrazy - LivingArt, které představují nejnovější možnost přenesení přírody do Vašeho domova, tentokrát v minimalistické variantě obrazů. Zkrášlete si svůj domov pomocí na míru vyrobeného panelu s kaskádovou zahradou. LivingArt obrazy dodáváme komplexně včetně instalace, která je pro nás samozřejmostí. Součástí LivingArt obrazů je integrované LED světlo, vybrané rostliny a ruční zavlažovací systém, který je třeba doplňovat každé 3-4 týdny. Nabízíme širokou škálu rostlin a designových rámů, ze kterých si můžete vybrat. Systém LivingArt je dodáván s 3letou zárukou (s výjimkou rostlin).

Mít doma či v kanceláři svůj vlastní zelený designový kousek nebylo nikdy snadnější!

> www.nemec.eu
0 komentářů
přidat komentář

Související články