Konference SMART HOME & perspektivy IoT se blíží. Na účastníky čekají ve slosování atraktivní ceny!

Zdroj
Asociace chytrého bydlení
Vložil
Tisková zpráva
15.09.2017 14:00


Zabýváte se ve své profesi tvorbou moderního bydlení? Hledáte inspiraci nebo ukázku projektu pro Vaše klienty? Zajímají Vás praktické rady i zkušenosti z realizací chytrého bydlení? Jaké jsou nejčastější mýty, nástrahy a chyby v projektech? Jak zvýšit komfort a přitom ušetřit? Přijďte si poslechnout prezentace patnácti řečníků s víceletými zkušenostmi a dozvíte se odpovědi na tyto i další otázky z oblasti Chytrého bydlení a Internetu věcí. 

Kdy a kde? Již v úterý 19. září 2017 na konferenci SMART HOME & perspektivy IoT, která se koná v Praze, v luxusním hotelu Grandior.


Konference je sestavena ze tří tematických bloků a na konci každého bloku se můžete zapojit do společné diskuze. V závěru akce věnují partneři konference atraktivní ceny a vylosovaní účastníci tak získají produkty, které jim umožní "nastartovat" či doplnit své chytré bydlení.

Můžete se těšit na hodnotné ceny:
     - kompaktní interkom "2N® Helios IP Solo s kamerou" od společnosti 2N Telekomunikace,
     - řídící jednotku systému "TaHoma®" od společnosti SOMFY, spol. s r.o., nebo také na
     - bezdrátovou sadu pro chytré bydlení "Dům pod palcem" od společnosti ELKO EP, s.r.o.
     a další ceny od partnerů konference. Účastí na konferenci získáte také jako bonus vstupenku na veletrh ForArch. Konference je akreditována ČKA.

Přidejte se k tvůrcům chytrého bydlení a nepromeškejte příležitost být o krok napřed!
Registrujte se včas! Více informací www.achb.cz/konference



O sdružení Asociace chytrého bydlení
Asociace chytrého bydlení (ACHB) je nezávislé sdružení odborníků a firem v oblasti chytrého bydlení a moderních technologií. Jednou z činností sdružení je osvěta laické i odborné veřejnosti v těchto oblastech. Členové sdružení a od roku 2013 účastní veletrhů, seminářů či konferencí tématu chytrého bydlení. Vizí "Asociace chytrého bydlení" je sdružovat odborníky z oblasti inteligentní elektroinstalace, architektury, audio-video techniky, klimatizací a rekuperací, domácích spotřebičů, kamer, zabezpečovacího systému, osvětlení, atd., kteří mají zájem podporovat a šířit myšlenku chytrého bydlení.
0 komentářů
přidat komentář