Společnost Armstrong představuje své nejzajímavější evropské projekty v publikaci A Book 2017



Jako každý rok vydává přední výrobce stropních podhledů Armstrong přehled nejnovějších projektů, při jejichž realizaci byly využity jeho produkty. Kromě funkce udržování kvality vzduchu, akustiky a teploty, ale také odrážení světla a zajištění hygienických podmínek v místnosti, plní stropní podhledy i další funkci - garanci atraktivního designu bez ohledu na prostředí.

Ty nejzajímavější z projektů, přesněji několik tuctů, jsou k vidění v přehledné osmdesáti dvou stránkové brožuře, která mapuje jak nové, tak zrekonstruované projekty z oblasti zdravotnictví, dopravy, školství, ale i prodeje a volného času nebo kancelářských prostor napříč Evropou. V rámci našeho regionu se do přehledu dostaly kromě výrobního závodu a kanceláří společnosti MTA na Slovensku, především zcela nové prostory společnosti Armstrong v Praze. Díky začlenění kompletního portfolia produktů, od minerálních produktů, přes kovy až po dřevo, tak funguje i jako showroom.


Mezi další evropské projekty patří kanceláře Ernst & Young v Polsku, Pitney Bowes v Itálii nebo centrální prodejna H&M ve střední Evropě a multimediální centrum Mediatheque de Caen ve Francii. Ve všech projektech se odráží stopadesátiletá tradice společnosti, kde vše sice stojí na zkušenostech, ale zároveň se vyznává jednoduchost a praktičnost, neboli "Méně je více".

A Book 2017 je ke stažení zde.
0 komentářů
přidat komentář

Související články