Dejte červenou klasickým krbům, BeF Home nabízí jedinečné modely

Vložil
Tisková zpráva
28.02.2017 16:30

Stále více lidí touží po vlastním krbu, který spojuje estetiku s praktickou stránkou. S originálními krbovými vložkami tak přichází nové jedinečné možnosti realizací krbových vložek. 

Z důvodu velkého zájmu o designové návrhy ze strany spotřebitelů rozvíjí nyní společnost spolupráci s předními architektonickými a designerskými studii.

Krby zútulní každý prostor a dodávají interiéru nenahraditelnou atmosféru pohody a tepla domova. Vytápění dřevem je v dnešní době velkým trendem a navíc je ekologické a ekonomické.  Firma BeF Home vyvinula proto originální krbové vložky, které na trhu nemají konkurenci. V současnosti zahrnuje sortiment firmy přes 100 originálních rozměrů krbů a kamen. Díky tomu není těžké uspokojit požadavky i těch nejnáročnější zákazníků.

Krbové vložky s obráceným rohovým prosklením

Tyto krby řady BeF Flat L jsou díky své konstrukci velice ojedinělými kusy. Jedná se o rohové teplovzdušné krbové vložky s rohem jinak, než jste zvyklí.  Vysoká účinnost topeniště přispívá k dokonalému spalování paliva a navíc dnes velice žádaný nízký výkon topidla umožňuje použití těchto krbových vložek i v nízkoenergetických domech. Popusťte uzdu své fantazie a dodejte Vašemu interiéru naprosto ojedinělý vzhled. Tyto velice exklusivní krbové vložky vznikly na popud požadavků dnešní postmoderní doby. V nabídce naleznete variantu s otevíráním dvířek do strany vybavenou kličkou obšitou kůží, díky které už nemusíte používat rukavici při přikládání. Pro náročnější zákazníky je v nabídce i luxusnější varianta s výsuvnými dvířky nahoru.  Precizní zpracování ovládání přívodu vzduchu Vás překvapí svou plynulou a přesnou regulací. Na externí přívod vzduchu je možné připojit i elektronickou regulaci hoření a tím prodloužit procesy mezi přikládáním.

Pro snazší práci při navrhování interiérů s krbovou vložkou BeF, má společnost na webových stránkách volně ke stažení modely krbových vložek ve formátech  Sketchup, WRL nebo technickou dokumentaci s rozměry a výkony. V technické podpoře je vám vždy k dispozici proškolený helpdesk.

Potřebujete poradit s výběrem vhodné krbové vložky? Neváhejte se na nás obrátit!

BeF Home, s.r.o.
www.befhome.cz
tel.: +420 516 428 240
0 komentářů
přidat komentář