Světlo v architektuře: rozsviťte to s námi

Vložil
Tisková zpráva
16.01.2017 11:55


Výstava Světlo v architektuře se uskuteční termínu 23.-26. 3. 2017, poprvé v PVA EXPO PRAHA Letňany, kam se pátý ročník této specializované akce přesouvá. Na celé čtyři dny se tak rozsvítí hala číslo 6, kde se představí významné české i zahraniční značky z oblasti výroby a designu svítidel a osvětlovací techniky, doplněné prezentacemi jednotlivých společností.


I nyní se můžete těšit na studentské práce, které vždy vnášejí mezi expozice renomovaných společností hravost a kreativitu. Studenti nám opět ukážou svůj mladý a neotřelý pohled na design svítidel a světelných objektů. 

Napřímo oslovujeme a zveme architekty, projektanty, stavební inženýry a další lidi z oboru, kteří budou mít na základě registrace na výstavu vstup zdarma a zdarma také obdrží katalog výstavy Světlo v architektuře. Očekáváme více než 30 000 návštěvníků z řad odborné i široké veřejnosti.



Doprovodný program bude plný přednášek a prezentací, nebude chybět prostor pro diskusi a poradenství. Na první den výstavy připravujeme ve spolupráci s Českou společností pro osvětlování odbornou konferenci zaměřenou na aktuální témata z oboru světelné techniky a osvětlování. Konference je učená především pro odbornou veřejnost (architekty, designéry...). O dalších připravovaných doprovodných programech budeme průběžně informovat.

více na www.svetlovarchitekture.cz

0 komentářů
přidat komentář