Nové ornamentní sklo SGG MASTER-SOFT – vítěz reddot Awards 2015

Vložil
Tisková zpráva
01.09.2015 10:50

SAINT-GOBAIN GLASS představuje nový přírůstek do oblíbené řady ornamentních skel SGG MASTERGLASS.

Experti na design letošní soutěže reddot Awards se shodli. Vítězem reddot Awards “best of the best” v kategorii výrobkový design se stalo nové ornamentní sklo SGG MASTER-SOFT. Mezinárodní porotu přesvědčil nejen zcela nový moderní a inovativní design připomínající 3D efekt, ale také vysoká funkčnost, kvalita i ekologická šetrnost. SGG MASTER-SOFT se právem řadí mezi špičku v uměleckém designu.



SGG MASTER-SOFT se vyrábí stejně jako ostatní exkluzivní výrobky řady SGG MASTERGLASS válcováním mezi dvěma válci s vrytým vzorem. Tato extrémně precizní operace umožní docílit jemné povrchové textury skla. Design SGG MASTER-SOFT je charakteristický jemnou texturou vymezenou dvěma diagonálami. Vzor je matný, takže umožňuje zachování soukromí a ochranu před nežádoucími pohledy, avšak zároveň propouští dostatek světla. Jeho struktura umožňuje ideální rozehrání světel, barev a jejich kontrastů.


Interiérové dělící příčky, světelné clony, nábytek, dveřní výplně, SGG MASTER-SOFT dokáže být vším současně. Toto sklo najde uplatnění jak v domácnostech, tak i v kancelářích, obchodech, hotelech nebo restauracích.
SGG MASTER-SOFT je k dispozici v 4 mm a 8 mm tloušťce. Stejně jako i v případě ostatních skel SGG MASTERGLASS, je možné toto sklo tepelně tvrdit či laminovat pro zvýšení bezpečnosti, ohýbat, potiskovat, lakovat pro zvýraznění jeho atraktivního vzhledu, používat v izolačních sklech pro vyšší komfort tepelné izolace.



SGG MASTER-SOFT je ideálním řešením pro moderní architekturu. Nyní se o jedinečnosti tohoto výrobku můžete přesvědčit i Vy.

Saint-Gobain Glass, obchodní kancelář pro ČR, glassinfo.cz@saint-gobain.com  www.cz.saint-gobain-glass.com
0 komentářů
přidat komentář