Převratný vědecký experiment kolegy Ing.Bednaříka

Vložil
Tisková zpráva
05.12.2014 18:25
ARCHTILES s.r.o.

27. 11. 2014 proběhl v Brně “ večírek" s názvem Slovácký večer. Akce, i přesto, že se  podařila a snad se všem návštěvníkům také líbila, byla pouze zástěrkou pro jedinečný a v celosvětovém měřítku naprosto převratný vědecký experiment. 

Zamyslel se někdy někdo z vás nad tím, proč se dlažby vyrábí v tolika různých formátech? To my jsme nad tím přemýšleli! Přesto, že náš vědecký tým pod taktovkou Ing. Bednaříka stále ještě pečlivě vyhodnocuje všechna naměřená data, můžeme už teď říci, že hlavní důvod, proč se dlaždice vyrábějí v různých formátech je, že každý jediný formát má odlišnou kapacitu osob, které v jednu chvíli mohou na dlaždici spočinout. Máme tak dlaždice jedno-osobové i takzvané pětačtyřicítky – tedy dlažby s kapacitou 45 SSO (současně stojících osob).

Jako důkazní materiál průběhu experimentu byla pořízena fotodokumentace, která se stane nedílnou součástí odborné publikace na toto téma. Z tohoto důvodu vám můžeme dovolit nahlédnout jen do několika málo fotografií.  

Vynasnažíme se, aby hodnota SSO byla přijata jako jedna ze základních technických vlastností v rámci evropských norem DIN a stala se tak jednou pro vždy nedílnou součástí technického listu každé vyráběné keramické dlažby.
0 komentářů
přidat komentář

Související články