VELAA PRIVATE ISLAND MALEDIVY - Soukromý ráj na zemi

Vložil
Tisková zpráva
17.04.2014 08:10
Němec s.r.o.

Velaa je nádherný panenský  ostrov nacházející se v  průzračných vodách Indického oceánu. Ostrov Velaa politicky náleží k Maledivám a v místním jazyce znamená Želva. Původně neobydlený korálový ostrov si v roce 2011 pronajal český podnikatel Jiří Šmejc  na 50 let. Vystavěl zde jeden z nejluxusnějších hotelových resortů na světě nazvaný Velaa Private Island Maldives. Tento soukromý ráj na zemi je určen té nejnáročnější klientele z celého světa, pro jejich pohádkovou dovolenou je připraveno 45 nádherných luxusních vil se soukromou pláží a bazény, třemi michelinskými restauracemi, welness, lázněmi a golfovým hřištěm.



Společnost Němec Luxusní povrchy byla oslovena architektem tohoto jedinečného projektu Petrem Kolářem se zakázkou na realizaci povrchových úprav.

Jelikož bylo třeba použít povrchy s mimořádnými estetickými a odolnými vlastnostmi, byl architektem  vybrán jedinečný povrch z portfolia společnosti Němec  -  BETONEPOX®, který vyniká svou tvrdostí, maximální životností a odolností vůči vodě a to dokonce i mořské. Tento povrch s chladnou a nadčasovou krásou uspokojí i ty nejnáročnější klienty a jejich potřeby.
Betonepox® byl použit na všechny betonové pohledové plochy, jako jsou sloupy a stropy v restauracích, části podlah v restauracích, vstupní recepce, venkovní sprchy u vil, podlahy venkovních altánků v kombinaci se dřevem, betonové patky u všech sloupů, vstupní schodiště u Tower restaurantu a mnoho dalších ploch.
Celková plocha námi realizovaných povrchů byla cca 4.500m2.

Betonepox® je unikátní technologie vyvinutá a vypracovaná k dokonalosti společností NĚMEC LUXUSNÍ Povrchy. Jedná se o velmi tvrdou, epoxidovou stěrku, která je i bez nutnosti lakování maximálně odolná vůči vodě. Je tedy možno ji použít na povrchy, které jsou v neustálém kontaktu s vodou (vany, sprchy, sprchové kouty nebo bazény). Betonepox® je lehce porézní a vzhledem reálně imituje betonovou plochu, dostupný je však ve stovkách odstínů.

Pro další informace, prosím, kontaktujte PR agenturu PRESSTIGE COMMUNICATION:
marketing@luxusnipovrchy.cz
0 komentářů
přidat komentář

Související články