POKOJE III: přehlídka mladých architektů po roce opět na deset dní oživí palác v centru Prahy

Zdroj
Containall o.p.s.
Vložil
Tisková zpráva
02.09.2014 22:20
Ve dnech 19. – 28. 9. proběhne v nevyužívaném paláci v Cihelné ulici na Malé Straně třetí ročníkpřehlídky mladého umění POKOJE III. Po roce se ke slovu opět dostanou mladí architekti ze začínajících i již etablovaných architektonických studií, kterým bude v rámci deset dní trvající výstavy dána možnost prezentovat svoji tvorbu.

Organizátor přehlídek POKOJE, obecně prospěšná společnost Containall, se opět rozhodl využít koncepce, jež se osvědčila během předchozích ročníků výstavy. Každý z ateliérů dostane k dispozici jednu prázdnou místnost a bude jen na něm, jakým způsobem ji přetvoří. Tento přístup dává architektům možnost kreativně se realizovat a ukázat, jak jsou schopni se vypořádat s přiděleným prostorem. Výsledkem tak bude ojedinělá site-specific instalace, která návštěvníkům nabídne nevšední kulturní zážitek.

Přehlídka se i tentokrát uskuteční v nevyužívaném paláci nacházejícím se v Cihelné ulici 4 na Malé Straně, který organizátorům pro potřeby výstavy postoupil Magistrát hl. m. Prahy. Akce bude navíc o víkendech doplněna tematicky laděnými workshopy a doprovodným hudebním programem v podání předních pražských DJs.

POKOJE III: přehlídka mladé architektury
Adresa: Cihelná 4, Praha 1, Malá Strana
Datum: 19. – 28. 9. 2014
Vstupné: 80,-/ 60,- pro studenty
0 komentářů
přidat komentář

Související články