Studio AM 2000 - 2010

Architektonická výstava probíhá od 30/05/12 do 17/07/12

Vložil
Tisková zpráva
30.05.2012 23:25
Výstavy

Zumtobel Lighting

Po pracech soutěže RevitOpen vyplnily prostory Light Center Zumtobel v Praze realizace a projekty architektů Studia AM s.r.o.. Pod vedením pana architekta Košťála architektonická kancelář působí v oblasti investiční výstavby a řeší široké portfolio významných zadání. Návrhy rozšíření stadionu Sparty Praha, nebo novostavba Národní knihovny v Praze na Letné jsou také mezi prezentovanými. Řešení náměstí v Kolíně a Jáchymově zastupují projekty veřejných prostranství. Významnými aktuálními projekty pak jsou administrativní centra Kačerov a Budějovická, která jsou uvedena včetně modelů. Mezi vystavenými projekty jsou také rekonstrukce, průmyslové stavby, rodinná a bytové domy.

Hlavní činností společnosti je vyhledávání investičních příležitostí, zhodnocení využitelnosti území, zpracování projektové dokumentace včetně inženýringu i zajištění realizace staveb.

"Studio AM ve svých projektech reaguje na současné architektonické trendy s využitím nových technologií, ale zároveň důsledně dodržuje základní principy kvalitní architektury - spojení funkce, výtvarného řešení, ekonomických parametrů a zejména integrace díla do stávajícího organismu města či krajiny." říká pan architekt Jiří Košťál.

Srdečně Vás zveme a těšíme se na Vaši návštěvu výstavy.

Místo konání výstavy:
Light Center Zumtobel
Zumtobel Lighting s.r.o.
Jankovcova 2
170 00  Praha 7 - Holešovice

Otevírací doba výstavy:
Po - Čt 9,00 - 17,00 hod.
Pá 9,00 - 15,00 hod.
0 komentářů
přidat komentář

Související články