Guerilla na náměstí E. Beneše - výroba laviček, ateliér k Textilii a plánovací dílna

Zdroj
Antikvariát a klub Fiducia, Ostrava
Vložil
Tisková zpráva
23.05.2017 10:20
Adam Wlazel
Kateřina Vídenová
Mobilní architektonická kancelář MAK!

Je náměstí Edvarda Beneše v centru Ostravy náměstím a nebo průchozím prostorem se zablácenou stezkou?  Trápí vás, jak vypadá? Přijďte na guerillovou akci na náměstí pomoct vyrobit lavičky, strávit pěkné dopoledne s dětmi či diskutovat o budoucnosti náměstí. V červnu budeme pokračovat benefiční akcí a náměstí postupně společně zkulturníme tak, aby přestalo být pouhým průchozím místem.



28. 5. v 10.00
Workshop – Výroba laviček

Přijďte si sami nebo s dětmi vlastnoručně stlouct lavičku! Výroba mobiliáře do veřejného prostoru pod vedením architektů Adama Wlazela a Kateřiny Vídenové. Koná se na náměstí Dr. E. Beneše.

28. 5. v 10.00
Dětský ateliér na motivy dějin módního domu Ostravica-Textilia

Dětský ateliér povedou výtvarníci Marcela Lysáčková a Max Lysáček. Koná se na náměstí Dr. E. Beneše.

28. 5. v 16.00
Veřejná plánovací dílna o budoucnosti náměstí

Je náměstí Edvarda Beneše náměstím a nebo průchozím prostorem se zablácenou stezkou?  Trápí vás, jak vypadá? Co by se podle vás mohlo změnit, co by na místě náměstí mohlo v budoucnu být? Přijďte se podělit o svůj názor a diskutovat o prostoru, který je vnímán jako vstupní brána do centra Ostravy. Dílnu povedou architekti Adam Wlazel, Kateřina Vídenová a Ilona Vybíralová.Součástí bude výstava – výstupy z odborné plánovací dílny o náměstí ve vitrínkách Ostravice-Textilie.
Koná se na náměstí Dr. E. Beneše.

Více informací >
0 komentářů
přidat komentář

Související články