Král všech evropských developerů konečně vstoupil i na český trh

Zdroj
tisková zpráva
Vložil
Martin Rosa
13.02.2006 00:05
Společnost P.I.G. se v Praze představuje hned několika dlouho očekávanými projekty - bytový palác Klárov, letohrádky Petřín a zahrady Letná. Citlivě volené zásady výstavby, propagované na jejích webových stránkách, obohacují evropská města již několik desetiletí. Ať jde o luxusní, byty, obchodní a administrativní komplexy, či velké dopravní stavby společnost Prague Invest Group je vždy tou nejlepší volbou. Tradice, finanční zázemí, spolupráce s předními architekty a klíčovými představiteli obcí, to jsou záruky, se kterými společnost předstupuje před své klienty.
P.I. Group se specializuje na prověřování a znásobování potenciálu historických center evropských měst. Pověst společnosti se zakládá na stoprocentním dotažení původních investičních záměrů, navržených ve spolupráci s těmi nejlepšími architekty. Jak říká sám generální ředitel investiční společnosti Andrew Nohell: „Historické prostředí nás zavazuje k tomu, neslevovat ze svých požadavků na tvorbu kvalitního milieu. Proto pro nás nepřicházejí v úvahu žádné kompromisy administrativního charakteru.“ Jak možná naznačuje i nejasné pozadí nedávné výměny všech ředitelů památkové péče, P.I.G. je odhodlána své záměry v pražském intravilánu prosadit za každou cenu. Skutečnost, že je Prague Invest Group jedničkou v oboru, dokazuje i schopnost eliminace zbytečného a tendenčního zájmu médií o její dosavadních aktivity, který je výsledkem pracného úsilí její dceřinné P.R. agentury.
P.I.G. nabízí atraktivní pracovní příležitosti pro všechny nadané lidi, kteří mají v oblasti stavebnictví a transformace životního prostředí co nabídnout. Možnost profesního růstu a vždy vysoce nadprůměrné výdělky jsou stejnou samozřejmostí, jako charismatický kolektiv profesionálů s tím nejlepším zázemím.
Další informace: www.pigreality.cz
21 komentářů
přidat komentář
Předmět
Autor
Datum
Léčba šokem...
juha
13.02.06 12:55
děs
radina
13.02.06 12:15
...chi, chi, chi, chi...(7;- D)
šakal
13.02.06 12:49
prasečí tisková zpráva
Lukas
13.02.06 10:00
sen všech
kulasek
13.02.06 10:02
zobrazit všechny komentáře