Kreativní keramické obklady

Vložil
Tisková zpráva
12.05.2010 22:30
Sometile je kreativní keramický ateliér, který působí v Bratislavě od roku 2007. Činnost ateliéru je prioritně zaměřena na navrhování a výrobu originálních keramických mozaik a také samostatných interiérových a exteriérových doplňků.


Keramické obklady jsou osvědčeným interiérovým doplňkem, jehož trvanlivost prověřila historie a který je stále velmi oblíbený. V případě ateliéru Sometile můžeme hovořit o poctivé ruční práci, kdy je každý jednotlivý díl keramické mozaiky ručně tvarovaný a glazovaný. Představivost a estetické cítění Sometile nezná hraníc. Využití jejich keramických obkladů je všestranné - barové a recepční pulty, sokly, sloupy, obklady krbů, či ryze dekorativní velkoplošné mozaiky na stěnách. Okouzlující spojení praktických vlastností, trvanlivosti a hravé estetiky najde své uplatnění v každém moderním interiéru, ve veřejných prostorech, ale i jako umělecký solitér.

Sometile se dokáží přizpůsobit a umí naplnit požadavky a představy i toho nejnáročnějšího klienta. Služby ateliéru zahrnují spolupráci s architektem při hledání ideálních dispozičních řešení, výtvarné zpracování návrhu mozaiky, výrobu vzorků a následně samotnou realizaci projektu. Sometile je skvělá příležitost pro architekty, které už omrzely prefabrikované keramické mozaiky a mají chuť použít kombinaci tradičních keramických technik a současného grafického designu. Kreativitě v keramice se totiž meze nekladou.

více na www.sometile.com
e-mail: sometile@gmail.com
0 komentářů
přidat komentář