Jak se zúčastnit výstavy Salon dřevostaveb 2009?

Vložil
Tisková zpráva
02.12.2008 00:30
Praha, 1. 12. 2008 - V pořadí již čtvrtý ročník Salonu dřevostaveb, největší české přehlídky architektury dřevostaveb, se uskuteční v termínu od 26. 2. do 1. 3. 2009 v prostorách Pražského veletržního areálu Letňany jako doprovodný program veletrhu Dřevostavby 2009. Program Salonu dřevostaveb 2009 navazuje na úspěšný loňský ročník, a tak se návštěvníci mohou opět těšit na výstavu unikátních českých dřevostaveb, pásmo přednášek, projekci filmů i novou Ročenku dřevostaveb.
Architekti a architektonická studia mají stále možnost přihlásit své realizace k účasti na výstavě Salonu dřevostaveb 2009. Co je nutné pro přihlášení do Salonu udělat? Pokud jste v tomto roce dokončili zajímavý projekt dřevostavby, odešlete do uzávěrky dne 15. 12. 2008 náhledové podklady (základní foto + stručný popis stavby) na e-mail t.kvasova@prodesi.cz. Obratem Vám potvrdíme účast a následně si vyžádáme kvalitní podklady pro tisk plakátů a Ročenky dřevostaveb, která vznikne jako publikace rekapitulující realizace v rámci Salonu dřevostaveb.
Připomínáme, že Salon dřevostaveb je nesoutěžní přehlídka a organizátoři si vyhrazují právo na výběr takových projektů, které budou odpovídat zaměření Salonu (jedná se o přehlídku moderní soudobé architektury dřevostaveb).
Na samotném Salonu jsou vystavované stavby představeny na velkoformátových plachtách. Konkrétní podobu každého plakátu (fotografie, půdorysy, popis stavby atd.) si má možnost navrhnout vystavující sám a může tak ve větší míře přiblížit ty aspekty stavby, které považuje za nejdůležitější. Náklady spojené s výrobou plachet hradí organizátor výstavy.

Pokud máte zájem prezentovat své stavby na Salonu dřevostaveb 2009, kontaktujte pořadatele na uvedené adrese. Uzávěrka přihlášek je 15. 12. 2008.

Více informací o projektu na www.salondrevostaveb.cz
0 komentářů
přidat komentář