Zumtobel otevřel nové Light Centrum v Praze

Vložil
Martin Rosa
17.10.2008 16:00
Zumtobel Lighting

Společnost Zumtobel posiluje svou pozici na středo- a východoevropském trhu. Ve čtvrtek 9. října 2008 bylo otevřeno nové Light Centrum v Praze. U příležitosti jeho slavnostního otevření do Prahy zavítal světoznámý architekt Hani Rashid z newyorského studia Asymptote.

Nové Light Centrum, které se nachází na Jankovcově ulici v Holešovicích, je díky své poloze nedaleko centra Prahy snadno přístupné. Na ploše 500 m² najdou zákazníci dokonalý servis. Kromě standardních prezentací produktů je možno vidět přímo v akci produktové novinky určené pro všechny hlavní oblasti použití (kanceláře, zdravotnictví, obchodní prostory nebo kulturní zařízení).

Kromě výkonného ředitele společnosti Zumtobel Dr. Andrease Ludwiga, regionálního obchodního a marketingového ředitele Dietmara Zoyera a ředitele zastoupené společnosti Zumtobel pro Českou a Slovenskou republiku Vladana Jesenského se slavnostního otevření zúčastnil světoznámý architekt Hani Rashid, který přednesl přednášku na téma vztahu světla, architektury a umění. Jeho studio Asymptote využívá produkty společnosti Zumtobel u svých projektů a rozhodně se nesoustředí jen na jejich obvyklou aplikaci. To Hani Rashid demonstroval na celé řadě příkladů od drobných výstavních instalací například pro architektinické bienále v Sao Paulu nebo německou Documentu 11 až po rozsáhlé návrhy Guggenheimova muzea v mexické Guadalajaře nebo nejvyšší asijskou věž v korejském Busanu.

Již 29. října 2008 se v novém Light Centru bude konat vernisáž výstavy Zumtobel Group Award For Sustainbility and Humanity in the Built Environment konané v rámci výstavního cyklu Green CZ.


Zumtobel Lighting s.r.o.
Jankovcova 2
CZ-170 00 Praha 7

www.zumtobel.cz



> Stránka společnosti Zumtobel v katalogu