Jakob® INOX LINE - nerezová ocel pro architekturu

Vložil
Tisková zpráva
21.04.2008 00:05
Kovárna 3000

Nerezová ocel – barevně neutrální, stylově nadčasová, ale i konzervativní. Chladná, čistá a odolná. Od výplně zábradlí až po stavbu mostu. Tam všude najde své uplatnění program Jakob® INOX LINE. Nekonečně mnoho řešení a každé originál. Jakob® INOX LINE je výzvou pro architekty, stavební společnosti a kovozpracující firmy.

Naší silnou stránkou je spojení tradice a inovace. Vše začalo v roce 1904. Tenkrát jsme vyráběli konopná lana pro hospodářskou činnost v srdci Švýcarska. Dnes, o dvě generace později, jsme s naší širokou paletou renomovaných výrobků zastupováni ve více než 50 zemích světa. Od letošního roku i v České republice.

Do České republiky jsme přišli s naším programem nerezových lanek, lan, koncových spojení a navazujících doplňků Jakob® INOX LINE.



Jakob® INOX LINE Basic 5.1

Základ pro vaše nová architektonická řešení z nerezové oceli. Každý, kdo vyvíjí něco nového, zná ten problém: nejdříve přijde vize, poté následuje napínavá cesta až k technicky propracovanému výrobku.
Jakob® INOX LINE by měl v první řadě vzbuzovat nové nápady na inovativní a originální řešení.
Díky našemu vedoucímu postavení na trhu jsme zavázáni inovacím. Co se legování týče, jsou všechny komponenty Jakob® přesně deklarovány. Nově je téměř 90% komponentů Jakob® INOX LINE k dispozici ze slitiny AISI 316 (DIN 1.4404).




Jakob® INOX LINE News

Rozšíření katalogu Basic 5.1 o novinky – nerezová lana do průměru až 26 mm, odpovídající zakončení a doplňky zvyšující nosnost až k 40 tunám. Skleněné fasády a membránové stavby se stávají zajímavou výzvou pro architekty. Systém VERTIGUIDE® nabízí standardní konfekce pro vertikální výplně zábradlí a ohrad.







Jakob® INOX LINE Webnet N2

Flexibilní a transparentní pletiva z nerezový lanek od Jakob® mají multifunkční využití a dlouhou životnost. Jako výplně zábradlí nebo na schodištích jsou oporou s pevným vedením, na fasádách mohou sloužit jako síť pro popínavé rostliny, ve velkých prostorách jako dělící stěna atd.
Jakob® INOX LINE Webnet byl testován podle norem a podroben mnoha testům. Je absolutně odolný vůči UV záření a povětrnostním podmínkám.
Jakob® INOX LINE Webnet má téměř vlastnosti membrány. Jeho nasazení může být nejenom jako výplň ploch, ale nechá se vypínat do různých forem např. trychtýře, válce nebo koule.
Jakob® INOX LINE Webnet je vysoce kvalitní a maximálně kompatibilní výrobek pro kreativní moderní architekturu. Je vyráběn na míru dle jednotlivých projektů. V kombinaci s naší rozsáhlou paletou výrobků nabízí flexibilní a inteligentní řešení pro nejrozmanitější nároky a požadavky staveb, nejenom jako ochranné a podpůrné opatření, ale zároveň může být elegatním prostorovým prvkem.



Jakob® INOX LINE Green Solutions G1

Zelené fasády pro lepší životní komfort. Systémy pro zelené fasády, do dnešní doby většinou ponechány náhodě, dostávají novou dimenzi - Jakob® INOX LINE Green Solutions.
S minimem použitých dílů z kvalitní nerezové oceli (DIN 1.4401 nebo 1.4404) je stavba podpůrných sítí pro zelené „mikrozahrady“ zábavou. Zelené fasády jsou vzhledné, ekologické a užitečné. Nejnovější a prohloubené znalosti o popínavých rostlinách současně s technicky propracovaným fasádním systémem, který navíc okouzlí i esteticky, otevírají množství užitečných řešení. Efektivní stavbě a ekologicky smysluplnému zazeleňování fasád patří budoucnost, neboť kreativní práci architektů a specialistů na zahradní rostliny již nestojí nic v cestě.



> Katalogy ve formátu .pdf

Kovárna 3000
řešení pro kováře a zámečníky
Nepřívěc 3
50601 Jičín

tel.: 493 57 37 20
fax.: 493 57 37 21
mobil: 777 726 367

www.kovarna3000.cz
www.jakob.ch

Související články