Mutaflex systém

Zdroj
3D H. Interiér / www.3dh.cz
Vložil
Tisková zpráva
03.04.2008 12:10
Koncepční řešení veřejného sezení
1. díl - Foster&Partners: Gateshead
2. díl - Ricardo Boffil: Kulturní centrum Miguel Delibes
3. díl - Mutaflex
4. díl - Vybrané projekty
Jedním z nejvyspělejších řešení pro multifunkční vnitřní prostory je Mutaflex Seating Concept, který navrhlo vývojové centrum španělské firmy Figueras. Tento systém byl mimo jiné oceněn mezinárodní cenou Delta de Plata v oblasti průmyslového designu (uděluje ADI-FAD asociace). Porota vedená slavným teoretikem designu Italem Gillem Dorflesem vybrala Mutaflex především díky jeho skvělým vlastnostem a revolučnímu řešení pro multifunkční prostory.

Flexibilní využití prostoru pro různé účely s sebou nese celou řadu požadavků na sezení. Buď potřebujete v konferenční místnosti pohodlně sedět nebo by naopak prostor měl zůstat volný pro prezentaci, výstavní stánky nebo nějakou příležitostnou akci. Mutaflex je flexibilní mobilní systém sezení, který umožňuje operativní proměnu konferenčních sálů, zasedacích místností, divadel, kin nebo auditorií. Z otevřeného prostoru pro bankety, taneční parket nebo výstavní plochu se prostor snadno promění v pohodlné kino nebo auditorium.
Mutaflex je založený na principu skládacích řad sedadel, která automaticky zajíždějí do kontejneru pod podlahou. Každá řada může mít až dvanáct sedadel.
Prohlédněte si prezentaci možností, která systém Mutaflexu umožňuje přímo zde:
http://www.figueras.com/en/productos/2/mutaflex/producto.html

Napište si o podrobné informace o systému Mutaflex.
0 komentářů
přidat komentář