Zlínské Zlaté Jablko přivítá první návštěvníky v březnu

Vložil
ČTK
22.05.2007 14:30
Zlín

Zlín - Zlínské Obchodní a zábavní centrum Zlaté Jablko, v němž bude například multikino se šesti sály a několik desítek obchodů, přivítá první návštěvníky v březnu příštího roku. ČTK o tom dnes informoval Jiří Kratochvíl ze společnosti REIN Holding, která je investorem. Stavba, jež si vyžádá zhruba půl miliardy korun, vzniká přímo v centru Zlína na náměstí Míru.
    "Jde o  multifunkční centrum, které propojí náměstí Míru s Rašínovou a Dlouhou ulicí. Ve čtyřech obchodních patrech nabídne 70 obchodů, a bude tak co do počtu obchodních jednotek největší nákupní galerií ve Zlínském kraji," uvedl Kratochvíl. Součástí centra bude také první multikino v regionu. Bude disponovat šesti sály s  celkovou kapacitou 1000 míst.
    V blízkosti samotného obchodního a zábavního centra vzniká také parkovací dům s kapacitou 268 míst. Obě stavby propojí kompletně rekonstruovaný podchod. Práce na výstavbě centra Zlaté Jablko začaly v říjnu loňského roku demolicemi, stavba by měla být hotová v únoru. Otevření centra je připraveno na polovinu března.
0 komentářů
přidat komentář