Japonské inspirace v interiérech

Zdroj
3D H. Interiér / provozovatel katalogu MyCode
Vložil
Tisková zpráva
28.02.2007 10:20
Nejen v obytných interiérech dnes úspěšní architekti používají pestrobarevné látky, tapety a dekory. Představujeme nejnovější trendy inspirováné Japonskem a Orientem.

Britskou designérku Triciu Guild při navrhovnání nové jarní kolekce tapet, látek a dekorů inspirovaly japonské městské části nazývané hanamachi se svou typickou atmosférou, čajovnami a gejšami. Při zařizování moderních interiérů Tricia Guild využívá inspiračních zdrojů z celého světa, loňská podzimní kolekce byla ve znamení petrohradských paláců, ruské buržovazie 19. století a nastupující secese, letošní jaro se nese v duchu Japonska, jeho tradičních umění, práce s textem a vzorem.

V nové kolekci, která se nyní začala prodávat i v Praze, najdeme dekory bambusu, japonských sakur, typické orientální ornamenty ale i doslova kaligrafickou práci s tvary. Aktuální jarní kolekce se hodí k interiérovému designu nejen rezidenčních projektů, ale i kaváren, restaurací i kancelářských prostor. Obsahuje jak decentní barevné kombinace, tlumené a pastelové barvy, tak opravdu nepřehlédnutelné až extravagantní vzory. V zahraničí velmi vyhledávaná značka architektům umožňuje díky nepřebernému množství barevných kombinací a vzorů doslova tvarovat interiér, dát mu atmosféru a originální pocit, který nakonec vždy rozhoduje.

Prohlédněte si novinky z "japonské" kolekce Designers Guild / Spring 2007 v online katalogu designu myCode.cz. Architekti, interiéroví designéři, ale i koncoví klienti zde mohou využít funkce "Žádost o katalog" nebo "Dotaz na cenu", stáhnout si můžete celkovou Designers Guild Spring 2007 Accessories Brochure nebo Designers Guild Spring 2007 Fabric & Wallpaper Brochure
Navštivte online katalog designu www.myCode.cz.
Přečtěte si také o podzimní kolekci Samarkand na Archiwebu
0 komentářů
přidat komentář