Zima se Sub-Zero

Zdroj
3D H. Interiér / provozovatel katalogu MyCode
Vložil
Tisková zpráva
20.12.2006 18:40
Před blížícími se vánočními svátky a silvestrovskými oslavami představujeme propracovaná řešení v oblasti kuchyní, chlazení a péče o víno. Americká firma Sub-Zero je ve světě lednic, mrazáků a vinoték světovou špičkou.

Letošní úroda vína je sklizena. Máme vylisováno a v sychravém (skoro) zimním čase můžeme nahlédnout do domácí vinotéky, co přinesly předchozí ročníky. Nabízíme vám stručného průvodce, kterého jsme připravili společně se Sub Zero Wine Blog, portálem firmy Sub Zero věnovaným kultuře skladování a konzumace vína. Americká firma Sub Zero patří k absolutním špičkám kuchyňského vybavení: my se dnes z jejich širokého sortimentu zaměříme na domácí vinotéky, ve kterých nabízí ucelenou řadu od nejmenších na několik desítek láhví vína až po největší model 430 určený až pro 147 láhví. Navštivte blog znalců vína na www.subzerowine.com

Monumentální PRO 48
Celokovová obří lednice PRO 48 je určena všem, kteří milují dobré jídlo, zábavu a společné večeře s rodinou nebo přáteli. Lednice, jejíž koncept vychází z profesionální řady "Pro" od sesterské firmy Wolf, se vyrábí buď s plnými nebo prosklenými dveřmi. Navštivte stránku, věnovanou pouze této exkluzivní lednici:
www.subzeropro48.com

Model 424
Vinotéka na 46 láhví má dvě samostatně temperované zóny řízené mikroprocesorem, pět polic na víno a je určena pro zabudování pod pracovní desku kuchyňské linky.

Model 424 FS
Tentýž volně stojící model vinotéky skvěle doplní každý moderní interiér. Vyrábí se v celonerezovém provedení, čelní skleněný panel má UV filtr a stejně jako u vestavěného modelu jsou obě chladící zóny řízeny mikroprocesorem. Povrch horní desky lze měnit podle přání tak, aby korespondovala s ostatním interiérovým vybavením.

Obrovský 430
Největší vinotékou z nabídky Sub Zero je model 430, do kterého se vejde 147 láhví vína (50 v horní zóně a 97 v dolní). Teplotu v jednotlivých zónách lze nastavit odděleně. Tato opravdu velká vinotéka se vyrábí jak ve vestavné, tak volně stojící variantě.

Malý wine coller
Pro místnosti, kde není místa nazbyt, je určen winecooler model 315W, s jednou chladící zónou a prosklenými čelními dvířky. Vyrábí se buď v lakované verzi nebo v nerezu a má celkovou kapacitu na 26 láhví vína.

Navštivte www.MyCode.cz a prohlédněte si kompletní sortiment značky Sub Zero.


O značce Sub-Zero
Příběh slavné americké značky Sub-Zero začíná v roce 1943, kdy zakladatel firmy Westye F. Bakke v garáži vyrobil první volně stojící lednici. Americká padesátá léta fandila nejen Marylin Monroe, krásným Cadillacům, ale i obrovským lednicím. A byli to právě inženýři a designéři Sub-Zero, kdo první přišel s vestavěnou lednicí. Měla úspěch a firma dál rostla. V 50. letech také jako první přišla s duálním odděleným systémem chlazení, kterým vybavuje své spotřebiče dodnes. Od šedesátých let Sub-Zero nabízí velmi kvalitní a technologicky vyspělá řešení v oblasti domácího chlazení. Precizní ruční výroba, špičkové materiály a celkově odolné výrobky přinášejí značce Sub-Zero úspěch po celém světě, i proto mezi majiteli lednic a vinoték najdeme celou řadu slavných osobností. Více než půl století amerického příběhu pokračuje úspěšně dál. / www.subzero.com

V online katalogu www.MyCode.cz lze podle řady kritérií vyhledat alternativy nábytku, bytových doplňků i svítidel. Dále lze využít i další funkce katalogu: Dotaz na cenu a Žádost o katalog. Individuální dotaz na cenu umožňuje architektům a dalším zájemcům přímou komunikaci s cenovou podporou katalogu, která obratem řeší každou poptávku nebo žádost o katalog či další informace. Obsah katalogu je stále doplňován o novinky a katalogy ke stažení (v sekci Info). V katalogu naleznete sortiment značek: Arper, Brionvega, Designers Guild, Edra, EMU, Horm, iGuzzini, Magis, Mixel, Patt, Plank, Sub-Zero, Tisettanta, Tribú, Wolf, Zanotta
Dále vybrané produkty značek: Kundalini, Palluco Italia, Mimolimit, Olgoj Chorchoj
0 komentářů
přidat komentář