Dřevěné podhledy Hunter Douglas – navržené přírodou

Vložil
Tisková zpráva
19.09.2019 16:30
Hunter Douglas Architectural

Podhledy Hunter Douglas jsou vytvořeny pomocí pečlivě vybraného a zpracovaného dřeva, které vytváří přírodní vzhled. S celou řadou masivních a dýhovaných materiálů, které jsou k dispozici, můžeme vytvořit architektonické mistrovské dílo, které dává "WOW" efekt pro jakékoliv prostředí.

AKUSTIKA V DŘEVĚNÝCH STROPECH

v Hunter Douglas chápeme důležitost akustiky. To je důvod, proč jsou všechny naše vnitřní stropy vytvořeny tak, aby nabízely nejlepší akustické výkony bez degradace celkové estetiky stropu.

PROČ JE AKUSTIKA DŮLEŽITÁ?

Akustický komfort v kancelářském prostoru, ve škole nebo ve veřejné budově přispívá k naší spokojenosti, protože akustika ovlivňuje zdraví, komunikaci, produktivitu a učení. Hunter Douglas Architektonické akustické stropní produkty jsou nejlepším řešením pro dosažení vynikajícího akustického výkonu, komfortu a estetického prostředí.

DÝHOVANÉ ÚPRAVY

Naše dýhované systémy jsou k dispozici ve více než 40 povrchových úpravách dýh, pro vytvoření ideální atmosféry a pocitu. Standardní panely jsou ošetřeny průhledným lakem, ale pokud je vyžadován speciální vzhled, mohou být použity speciální barvy nebo laky. Listy dýhy je možné sesazovat zrcadlově (book match), za sebou (slip match) nebo střídavě za sebou nebo nahodile (mismatch) a vytvořit neobvyklý design.

KVALITA DŘEVĚNÝCH PODHLEDŮ

Náš důraz na kvalitu zajišťuje nejvyšší standard výrobních procesů, materiálů, strojů a hotových výrobků. Vynikající trvanlivost produktů Hunter Douglas přináší během životního cyklu produktu nižší náklady. Díky speciálnímu zpracování dřevěných panelů jsou některé druhy dřeva dokonale vhodné pro vlhké plochy, jako jsou bazény a další vlhká prostředí.
0 komentářů
přidat komentář

Související články