Co je architektura? přednáška Sporadical na FSv ČVUT

Zdroj
FSv ČVUT
Vložil
Tisková zpráva
24.04.2019 08:25
Praha

Dejvice

SPORADICAL architektonická kancelář

Ve středu 24. dubna 2019 v 18:00 hodin se na Fakultě stavební ČVUT uskuteční přednáška na téma Co je architektura?, kdy vystoupí pražský ateliér SPORADICAL, který tvoří Aleš Kubalík, Josef Kocián, Jakub Našinec a Veronika Sávová.
Přednáška proběhne v ateliéru D Fakulty stavební ČVUT, Thákurova 7 v Praze a je volně přístupná studentům i veřejnosti. Akci probíhá za podpory Spolku AS Plus & Architektura a stavitelství FSv ČVUT. Po přednášce je naplánovaná diskuse.
Architektonický atelier SPORADICAL tvoří od roku 2003 kolektiv výše jmenovaných architektů, doplněný podle charakteru projektu ověřenými spolupracovníky a specialisty. Věnují se koncepční architektuře a urbanismu. Racionálně promýšlený koncept doplňují o výraznou výtvarnou stránku. Zpracovávají projekty různých měřítek i typologií, vždy se snaží o intenzivní komunikaci a spolupráci s investorem.
Naše práce získala několik odborných ocenění, v roce 2007 cenu Grand Prix architektů, v roce 2009 Cenu starosty Prahy 6, v roce 2014 Cenu Think Arch.

Facebooková událost >
0 komentářů
přidat komentář

Související články