PREFA slaví úspěšných 15 let na českém trhu

Vložil
Tisková zpráva
28.03.2019 18:25
PREFA Aluminiumprodukte s.r.o.

Společnost PREFA Aluminiumprodukte s.r.o. slaví letos 15. výročí působení na českém trhu. Za tuto dobu si vybudovala pozici silného hráče na poli kvalitních střešních krytin a fasádních prvků. Hliníkové střešní krytiny jsou v sou- časnosti moderním trendem. Důvodem je vysoká kvalita a výjimečný design.


Hliníkové prvky PREFA se stávají stále více populární. Může za to kvalitní, nekorodující a téměř nezničitelný materiál, široká škála barev a dobrá zpracovatelnost při pokládce na jakýkoliv tvar, či sklon střešní nebo fasádní roviny. Dalšími podstatnými argumenty jsou kromě nízké hmotnosti a kompletního uceleného systému ještě architektonicky čisté linie a geometricky přesný vzhled položené plochy. Všechny střešní krytiny PREFA jsou dodávány v paletě matných barev nejvyšší kvality P.10 se zárukou 40 let na stálobarevnost. O všech zmíněných přednostech se za uplynulých 15 let přesvědčilo více než deset tisíc investorů po celé České republice, v horských i podhorských oblastech, stejně tak jako v městských aglomeracích.

Jednou z prvních tuzemských PREFA realizací byla v roce 2004 rekonstrukce střechy horského hotelu Hořec v Peci pod Sněžkou, která získala v rámci veletrhu Střechy Praha cenu METALSTAR 2004 za nejlepší kovovou krytinu (PREFA falcovaný šindel, rezedová zeleň) a její detail. Střešní a fasádní panel FX.12 pak o osm let později získal cenu za nejlepší exponát veletrhu Střechy Praha 2012 s názvem "Zlatá taška 2012". Kromě řady ocenění a patentovaných technických řešení se PREFA Aluminiumprodukte může pochlubit také nadstandardními poradenskými službami pro architekty, projektanty, realizační firmy a každoročním školením klempířů a pokrývačů pod názvem PREFA Academy, které za celou dobu působení absolvovalo již více než 1000 účastníků.

I pro letošní rok nabídne PREFA svým klientům produktovou novinku - PREFA střešní šindel DS.19, který byl poprvé představen na výstavě Střechy Praha 2019. V prodeji bude tento unikátní produkt již od 1. 4. 2019.
0 komentářů
přidat komentář

Související články