Posuvné systémy po stěně

Vložil
Tisková zpráva
11.01.2018 10:30
JAP FUTURE

celoskleněné dveře v posuvu TRIX HEAVY
Plynulý a neslyšný pohyb dveří pohybujících se po zdi zajišťují posuvné systémy z řady TRIX, PREMIUM a ROLLO. Kromě bezproblémové a komfortní manipulace nabízejí rovněž i kompatibilitu s nejrůznějšími druhy dveří.


Posuvný systém určený pro posuvné dveře na zeď nebo do stropu je ideální volbou především pro interiéry, kde není možné využít posuv do zdi. Zároveň nabízí i úsporu místa, a to i přesto, že vyžaduje volný prostor na stěně vedle dveří, kam se budou posouvat. "Posuvné dveře po stěně jsou nejjednodušším řešením, které při své instalaci nevyžaduje velké stavební zásahy. Jejich prostorová náročnost je na rozdíl od dveří otočných pouhých 0,1 m²," říká Petr Paksi, obchodní ředitel společnosti J.A.P., která se výrobou posuvných systémů zabývá. 

V rámci nabídky lze vybírat z pěti typů posuvných systémů na zeď nebo do stropu - posuv TRIX ZERO, TRIX ONE, TRIX HEAVY, PREMIUM a ROLLO. Vzájemně se od sebe liší úrovní vybavení, s cíleným zaměřením k použití v potřebné kvalitě, ale také designem.


Posuv TRIX ZERO
Je určený především pro nenáročné zákazníky. Unese dveřní křídlo o maximální váze 45 kg a opatřit jím lze dveře jednokřídlé i dvoukřídlé, ať už v dřevěném, nebo celoskleněném provedení.

dřevěné dveře v posuvu TRIX ZERO


Posuv TRIX ONE
Jako jediný posuvný systém je vhodný k použití i pro montáž nad obložku. Je rovněž určený pro jednokřídlé i dvoukřídlé celoskleněné či dřevěné dveře o maximální hmotnosti jednoho dveřního křídla 60 kg. Navíc umožňuje kombinaci s fixním sklem, díky čemuž se pak vytvoří celoskleněná stěna.

celoskleněné dveře v posuvu TRIX ONE


Posuv TRIX HEAVY
Disponuje nejvyšší nosností dveřního křídla, a to až 100 kg. Je určen pro dveře dřevěné i celoskleněné a rovněž umožňuje kombinaci s fixním sklem.


Posuv ROLLO
Je zástupcem vysoce designového řešení posuvného systému, které se skládá z nerezové tyče o průměru 25 mm, po níž jezdí kladky připevněné k dřevěným či celoskleněným dveřím. Je opět určen pro dveře jednokřídlé i dvoukřídlé o maximální váze jednoho dveřního křídla 80 kg.

dřevěné dveře v posuvu ROLLO


Posuv PREMIUM
Je řešením pro interiéry, kde není řádně vyztužený strop. Jeho kolejnice, po které se dveře pohybují, je ukotvena do stavebně "surového" stropu a je krytá pohledovým interiérovým stropem. Díky tomu je dobrou volbou například do prostor se sníženými sádrokartonovými stropy, které neumožňují kotvení jiných posuvných systémů.

skleněné dveře STRONG v posuvu PREMIUM

"Posuvné systémy z řady TRIX a PREMIUM lze doplnit tichými dorazy. V případě volby dvoukřídlých dveří v posuvu ROLLO či TRIX ONE rovněž nabízíme montáž tzv. synchronního zavírání," dodává závěrem Petr Paksi.

Více na www.posuvnysystem.cz.
0 komentářů
přidat komentář

Související články