Robustní Berker Q.7 – novinka mezi vypínači na českém trhu

Vložil
Tisková zpráva
03.11.2017 09:40
Hager Electro s.r.o.

Design Berker Q.7 navazuje na mezi architekty oblíbené vypínače Berker Q.1 a Berker Q.3. Stejně jako jeho předchůdci dodržuje čtvercovou formu, ale svými rozměry 95 x 95 mm a na pohled mohutnějším a robustnějším provedením rámečku posouvá vypínač směrem k viditelnějšímu prvku v interiéru. A navrch přidává opravdu širokou škálu materiálů, ze kterých mohou architekti rámečky Q.7 vybírat. Jmenujme např. hliník, nerezovou ocel, bílé a černé sklo, břidlici nebo surový beton. Rámečky lze libovolně kombinovat se středovými díly v polární bílé, antracitové nebo stříbrné barvě.

Vypínače Berker Q.7 na zdi skutečně nepřehlédnete. Díky 6 mm průhledné spodní podložce, na kterou se teprve upevňuje samotný 4 mm tlustý rámeček, vypínač rázem na zdi ční do výšky 10 mm. Při citlivé práci s podkladovou barvou stěny a výběrem materiálu resp. barvy rámečku vypínač na stěně působí dojmem, že se téměř vznáší nad povrchem.

Vypínače Berker patří do portfolia společnosti Hager. Znáte i další řady vypínačů Berker? Chcete si nechat poslat katalog nebo vypůjčit vzorový kufr? Kontaktujte tým Hager Electro v České republice:
Email: vypinac@hager.cz
Telefon: 281 045 735
www.hager.cz
www.hager.cz/vypinac
0 komentářů
přidat komentář

Související články