Přijďte se podívat, jak budou vypadat kanceláře budoucnosti

Zdroj
TECHO
Vložil
Tisková zpráva
11.10.2017 07:00
Věnujete se jako architekt, nebo designér navrhování komerčních interiérů? Řešíte jako majitel firmy, nové požadavky vašich zaměstnanců na pracovní prostředí? Chcete vědět, jaké možnosti přinášejí nové technologie a na čem se pracuje ve vývojových odděleních velkých výrobců? Zveme vás na první konferenci svého druhu v České republice, která vás seznámí s důležitými novinkami. Bohatý jednodenní program nabídne patnáct prezentací a přednášek výrobců, dodavatelů kancelářských řešení, realitních expertů a inspirativních řečníků.

 


Kdy a kde?
Ve čtvrtek 19. října 2017 na konferenci TechoCon - The Workplace of the Future, která se koná v Praze, v showroomu společnosti TECHO.
Akce je zdarma. Více informací a registrace účasti na http://www.techocon.cz.

Na co se můžete těšit?

Na celodenní interaktivní konferenci zaměřenou na technologické inovace a jejich vliv na pracovní prostředí. Seznámíte s novými produkty, originálními přístupy k navrhování a vizí budoucnosti v podání významných značek a designérů z oboru komerčních interiérů. Mezi hlavní témata budou patřit ergonomie, akustika a integrace nových technologií. Svou vizi budoucnosti představí Ahrend, Gispen, Démos, EGGER, Rim, Janků Podlahy, Ecophon, Humanscale, Bachmann, 720°, VRgineers, deberenn. S inspirativními příspěvky vstoupí Eduard Forejt, ředitel rozvoje obchodu JLL, Tomáš Ctibor, FRICS, CRE, Jiří Kejval, předseda představenstva TECHO, a. s. a Jason Harper, Real Estate Project Executive - Europe, Middle East & Africa ze společnosti Google.
 

Ahrend Innovation Lab je vývojové oddělení celosvětového lídra oboru, které v Praze představí  nové přístupy k navrhování produktivnějšího a zdravějšího pracovního prostředí a využití inteligentních high-tech řešení.


Jaký vliv na efektivitu práce, zdraví a dokonce udržení kvalifikovaných specialistů může mít správně navržená akustika se dozvíte od zástupců globálního dodavatele akustických řešení společnosti Saint-Gobain Ecophon.
 

Humanscale je průkopníkem a lídrem kancelářské ergonomie, který staví na myšlence, že pracovní místo se má přizpůsobit uživateli, nikoli naopak. Při návrhu produktů se designéři z Humanscale řídí filozofií, že dobrý design dosahuje maxima s minimem prostředků. Jejich inovace byly od roku 2007 oceněny více než 200 prestižními oceněními a jsou k vidění v mnoha muzeích.
 

Stále větší obliba "zábavních" a relaxačních zón na pracovištích a potřeba privátních, akusticky oddělených prostorů, vedla v posledních letech k inovacím v oblasti tzv. soft-seatingu. Zástupci společnosti déberenn vám představí novinky, které nabízejí designérům nové možnosti při navrhování pracovišť s přátelskou a pohodovou atmosférou.
 

Jediný dotyk na tabletu, nebo chytrém telefonu a podlaha pod vámi se promění ve světelný navigační systém, který vám řekne, kudy nejkratší cestou do zasedací místnosti, nebo k nejbližšímu východu. To není futuristická vize daleké budoucnosti, podobné věci totiž již umí světelné koberce s integrovanými LED. S jejich vlastnostmi vás seznámí zástupci značky Desso, která je vyrábí ve spolupráci s firmou Philips.


VRgineers - původem česká firma se světovým renomé. Přijďte se na vlastní oči přesvědčit, jak funguje virtuální realita a jak ji využít pro účely interiérového designu. Zakladatel firmy Marek Polčák vás ve své přednášce seznámí se všemi výhodami virtuální reality, řekne vám, co je potřeba udělat pro to, aby se dala využít třeba už ve vašem příštím projektu.

TechoCon vám přináší

Společnost TECHO se jako dodavatel komplexních řešení komerčních interiérů pro střední a velké firmy dlouhodobě věnuje zlepšování pracovního prostředí. Každý den se setkáváme s novými požadavky na větší pohodlí a spokojenost zaměstnanců a produktivitu práce. Sledujeme vývoj nových technologií a možnosti, které přinášejí. Myslíme si, že je správný čas, začít sdílet nové nápady i s vámi.

Srdečně vás zveme na první ročník konference a doufáme, že i vás inspiruje k novému pohledu na pracovní prostředí blízké budoucnosti.

http://www.techocon.cz
0 komentářů
přidat komentář