Nové modely odsavačů par NOVY prezentované na německém veletrhu Area 30

Vložil
Tisková zpráva
04.10.2017 23:30
Jako každý rok, i letos v září vystavovala belgická společnost NOVY své novinky na Area 30, největším evropském veletrhu určeným pro profesionály v oblasti plánování kuchyní. Nové odsavače par jsou opět charakteristické tím, čím je NOVY na evropských trzích proslulý: mimořádně nízkou hlučností, vysokou účinností a elegantním nadčasovým designem.

Největší pozornost zákazníků vyvolal model Panorama, unikátní řešení odsávání integrovaného v indukční varné desce. Sací jednotka je umístěna v zadní části varné desky a je možno ji vysunout stisknutím senzoru do výšky 10, 20 nebo 30 cm. Tím je zajištěna vysoká účinnost odsávání u různých druhů nádobí. Sací jednotku je však možno zcela zapustit do varné desky, což vytváří zcela minimalistický design, kdy je odsavač ve varné desce téměř neviditelný.



NOVY na veletrhu představil také novou verzi stolního odsavače ONE, který se stal v loňském roce vítězem Red Dot Award za produktový design. U modelu ONE je "sací věž" integrovaná uprostřed varné desky. Dotykem senzoru je možno "sací věž" vysunout 11 cm nad úroveň varné desky a nebo ji po ukončení vaření zapustit na úroveň varné desky. Přístroj tak dosáhne vysoké účinnosti odsávání a zároveň čistého designu.



Mood je nový model recirkulačního odsavače, který NOVY představil, kromě bílého, také v černém provedení. Uprostřed odsavače je podélně umístěna svítící část z bílého kompozitu, u které je možno měnit intenzitu a "teplotu" světla od 2700 K do 5000 K. Odsavač Mood je díky zavěšení na ocelových lankách ideální i pro atypické a vysoké stropy.



NOVY je evropským lídrem v oblasti stropních odsavačů, které je možno integrovat do sádrokartonového podhledu. Nyní však představil elegantní řešení odsavače Cloud, který je určen pro pevné stropy, tedy pro případy, kdy ve stavbě není možno provést sádrokartonový podhled a umístit odtahové potrubí. Cloud má pro NOVY charakteristické štěrbinové odsávání, výšku pouhých 17 cm a rovněž možnost regulace intenzity a "teploty" osvětlení.



Stropní odsavače jsou pro NOVY nejdůležitější produktovou kategorií, proto není divu, že i zde dochází k rozšíření nabídky. NOVY na veletrhu představil odsavače Pure'line Compact, které je možno díky speciálnímu plochému motoru vestavět do podhledu již od výšky 19,5 cm. V nabídce jsou modely o šířce 90 cm a 120 cm a v provedení nerez a bílá.



Odkazy
> http://www.novy-odsavace.cz/
> http://www.novyone.cz/
> http://www.novy.com/panorama-uk/
> https://www.facebook.com/NovyOdsavace/
0 komentářů
přidat komentář