Nové stropy ve starších domech

Vložil
Tisková zpráva
11.09.2017 07:00
Vzhledem k množství času, který trávíme v našich domovech, není žádným překvapením, že dům nemůže být jen prostým funkčním prostorem, ve kterém žijeme, ale měl by také zdůrazňovat, kým jsme a být odrazem našeho života, stylu a vkusu. Inspirujte se následujícími příklady toho, jak došlo ke zlepšení akustiky uvnitř rodinných domů, aniž by se narušila jejich původní architektura.

FUNKČNOST VERSUS DESIGN

Stále více rodin se setkává s tím, že jejich domovy nejsou optimálně navrženy pro aktivní život moderní rodiny. Díky neúměrně vysoké hladině hluku je často zábava s přáteli či hry s dětmi velký problém.  Kvalitní akustika je tak aspektem, na který je třeba se zaměřit nejen ve veřejných prostorech, ale také v našem soukromí.

Zároveň doposud bylo jen velmi málo esteticky zajímavých akustických absorbérů, které by se hodily do prostředí rodinných domů. Přitom je velmi důležité, aby povrchy v našich domech zapadly do architektury jednotlivých místností a nechaly vyniknout nábytek a další prvky interiérového designu.

NAVRŽENO PRO MODERNÍ BYDLENÍ

Rockfon® Mono® Acoustic představuje unikátní produkt pro stropy i stěny, který velmi diskrétně zapadne do prostředí a díky vysoké zvukové pohltivosti znatelně zlepší akustické vlastnosti vašeho domácího prostředí. Ať už chcete akustiku zakomponovat do přípravy projektu nového bydlení nebo rekonstruujete stávající prostory, představuje ideální řešení.
Stropní podhledy Vás také dostanou svým  monolitickým charakterem, který Vám nabízí možnost navrhnout stropy bez viditelných a rušivých spojů. Souvislý a elegantní povrch dokáže hrát klíčovou roli při vyjádření identity prostoru.
Jeho elegantní a čistý povrch doplní každé moderní bydlení. V případě potřeby lze veškeré opravy provést snadno a rychle. Unikátní akustické vlastnosti tohoto produktu pomáhají udržovat hluk na nízké úrovni. Vy ani vaši hosté tak nikdy nebudete muset zvýšit svůj hlas.

Více na www.rockfon.cz
0 komentářů
přidat komentář

Související články