Pardubice mají první čtyřhvězdičkový hotel, druhý v kraji

Vložil
ČTK
05.10.2006 13:55
Pardubice

Pardubice - Pardubice mají první čtyřhvězdičkový hotel. Hotel Euro vyrostl za jedenáct měsíců nedaleko plaveckého bazénu. Uvádí to dnešní Mladá fronta Dnes (MfD) ve své příloze pro Pardubický kraj. Do 64 pokojů se vejde zhruba 130 hostů. Hotel bude teprve druhým čtyřhvězdičkovým v Pardubickém kraji. První mají v České Třebové.

    "Velmi jsme spěchali s dokončením stavby, abychom stihli Velkou pardubickou a Zlatou přilbu," řekl listu jeden z  majitelů hotelu, Jiří Novák mladší. "Chceme poskytovat tak kvalitní služby, aby obchodníci, kteří do kraje přijíždí do firem, jako je Panasonic, Foxconn nebo Kiekert, mohli přespat v Pardubicích. Zatím jezdí nocovat do Prahy. Přespání se snídaní u nás klienti pořídí asi za 1.800 korun," uvedl Novák.
    Interiér hotelu je vkusný, horší je to s jeho okolím. Moderní stavba v zapadlé části Jiráskovy ulice působí jako pěst na oko. Na jedné straně zdevastovaný starý činžovní dům, na druhé straně panelové domy a navíc hotel leží nedaleko frekventované rychlodráhy a železnice.
    Pardubicím špičkový hotel dlouho chyběl. Proto si podnikatelský záměr Jiřího Nováka staršího, který kdysi býval v  dresu Tesly Pardubice součástí hvězdného útoku Novák - Martinec - Šťastný, nemůžou vynachválit třeba v ČEZ Areně.
0 komentářů
přidat komentář