XIII. Cena Bohuslava Fuchse - pozvánka na vyhlášení

za letní semestr 2016/2017

Zdroj
SOFA
Vložil
Tisková zpráva
13.05.2017 14:35
Szymon Rozwałka
David Kraus

Cena Bohuslava Fuchse je znovu obnovená studentská soutěž, kterou nyní pořádá Studentská obec fakulty architektury. Jedná se o cenu za nejlepší studentský ateliérový projekt. Je udílena dvakrát ročně nezávislou porotou, v zimním a letním semestru. Porota se skládá z uznávaných osobností architektonické scény, nepůsobících na FA VUT, a studentů – držitelů této ceny z uplynulého semestru. Účast přislíbili ing. arch. Szymon Rozwałka, Ing. arch. David Kraus a Ing. arch. MgA. Barbora Šimonová. Studenty v porotě budou reprezentovat Bc. Martin Klaška a Blanka Štuříková.
V dopoledních hodinách proběhne první výběr, z těchto prací budou následně vybrány práce vítězné a oceněné. Slavnostní vyhlášení proběhne v odpoledních hodinách na dvoře Fakulty architektury.
Vítězné práce XIII. CBF budou vyhlášeny během slavnostního večera ve čtvrtek 18. května 2017 v 18:30 hodin na dvoře Fakulty architektury VUT Poříčí 5 v Brně. Následovat bude diskuze nad projekty, hudba a volná zábava. Budeme se těšit na Vaši účast.

Více informací >
0 komentářů
přidat komentář

Související články