Expozice PRESBETON získala ocenění TOP EXPO 2016

Vložil
Tisková zpráva
25.10.2016 10:00
PRESBETON Nova, s. r. o.

Michal Kutálek

Na letošním stavebním veletrhu FOR ARCH 2016 v Praze získala společnost PRESBETON v soutěži o nejpůsobivější expozici ocenění TOP EXPO. Hodnoceny byly všechny expozice vystavovatelů v kategoriích do 60 m² a nad 60 m². Expozice PRESBETON o velikosti téměř 200 m² splnila náročná kritéria jak po stránce estetické, tak i funkční a pozitivně bylo také ohodnoceno přívětivé rozvržení expozice pro komunikaci se zákazníkem.
Na výstavní ploše byly představeny mimo jiné i novinky pro rok 2017, které u laické i odborné veřejnosti vzbudily velký ohlas. Tato část byla doplněna atraktivními novinkami letošního roku. Více než polovinu plochy tvořil volný zadlážděný prostor v kombinaci se zelení a na zbylé části byla struktura výstavního pavilonu.
Zvolený tvar pavilonu se odvolával na prezentovanou, nově navrženou sérii městského mobiláře Hex s jeho dlažebním systémem a představoval pomyslný proces vzniku – čedičovou skálu, která vznikla vykrystalizováním žhavého magmatu do šestiúhelníkových forem.
Městský mobiliář Hex je určen do městského prostředí ulice, pěší zóny či náměstí, současně ale i do parku. Dlažba s květináči může být uplatněna mimo město v obytné zóně rodinných domů či ve vesnickém prostředí. Převládajícím materiálem je hladký pohledový beton.
Hlavní předností dlažebního systému je postupný, nenásilný přechod vydlážděných ploch v zatravněné zelené plochy. Tento systém doplňují sedáky Hex a Hex Deform, vymezující sloupky, odpadkový koš a nastavitelný stojan na kola. Vše si můžete prohlédnout v přiložené fotogalerii :-).
0 komentářů
přidat komentář

Související články