OTTA - Administrativní budovy jako součást veřejného prostoru

Zdroj
Česká komora architektů
Vložil
Tisková zpráva
20.09.2016 21:35
Česká komora architektů (ČKA) ve spolupráci se společností Erste Group Immorent srdečně zve na další setkání z debatního cyklu OTTA (Otevřeného think tanku architektů). Tématem diskuse tentokrát budou administrativní budovy a jejich uplatnění ve veřejném prostoru. Na akci vystoupí zástupci architektů, urbanistů, samospráv a developerů.

22. září 2016, 16 hodin

Enterprise Office Center, Pikrtova 1a, Praha 4


Hlavním hostem události je Peter Gero, slovenský urbanista žijící v Hamburku, který se s námi podělí o své zkušenosti s urbanistickým plánováním měst a vhodným začleněním administrativních budov do veřejného prostoru. Pochopitelně se zaměříme také na domácí prostředí. 
O problematice administrativních komplexů a jejich místě v rámci města promluví ředitel Institutu plánování a rozvoje hl. m. Prahy Petr Hlaváček.
Cílem setkání je posoudit aktuální situaci v městském plánování, zhodnotit kvalitu administrativních budov a jejich přínos pro veřejná prostranství a kvalitu života v dané lokalitě.
Součástí akce rovněž bude prohlídka interiérů společnosti AVAST. Budovou Enterprise provede její autor, architekt Vladimír Krátký.
Na diskusi srdečně zveme všechny, kteří se tématu v rámci své profese věnují – architekty, pedagogy, městské i krajinářské architekty, politiky, zástupce neziskových organizací či veřejné správy a samosprávy.
Vzhledem k omezené kapacitě míst na diskusi i na prohlídku kanceláří AVAST je nutná předchozí registrace na e-mailu.

Více informací >
0 komentářů
přidat komentář

Související články