Olomoucká radnice zprovoznila web s informacemi o investicích

Vložil
ČTK
22.05.2016 21:15
Olomouc

Olomouc - Olomoucká radnice na internetu zprovoznila interaktivní mapu, která informuje o investičních akcích města. Na internetových stránkách www.menimeolomouc.eu jsou údaje o zahájených i ukončených důležitých investicích, větších rekonstrukcích a opravách v režii města, řekl ČTK primátorův náměstek Filip Žáček (ČSSD).

"Na informovanost veřejnosti klademe velký důraz a máme zájem na tom, aby občané měli dobrý přehled o dění ve městě. S tímto cílem jsme vytvořili zcela nový webový portál, který bude přehledně a průběžně informovat občany o tom, co se ve městě v oblasti investic a oprav děje," uvedl Žáček.

Na internetových stránkách lidé podle Žáčka snadno vyhledají údaje o požadované stavbě, nově budované cyklostezce či opravovaném chodníku, a to včetně jednoduchého popisu investiční akce, termínů realizace stavebních prací i předpokládaných nákladech.

"Údaje o investicích v daném roce se v mapě zobrazují průběžně a doplňují se chronologicky, tedy s ohledem na jejich zahájení,"
podotkl Žáček. Údaje jsou proto v mapě odlišeny barevně. Při zahájení a v průběhu realizace investiční akce svítí bod v mapě červeně, jakmile je stavba či oprava ukončena, změní barvu na zelenou.
0 komentářů
přidat komentář