Hlavní architektkou Pardubic se stane Zuzana Kavalírová

Vložil
ČTK
16.05.2016 17:20
Pardubice

Pardubice - Hlavní architektkou města Pardubice se od srpna stane Zuzana Kavalírová. Nyní pracuje v odboru hlavního architekta v Hradci Králové. Novinářům to dnes řekla náměstkyně Helena Dvořáčková (ANO). Pavla Pannová rezignovala pro neshody s vedením města loni v říjnu, nyní je řadovou zaměstnankyní odboru.


"Má
(Kavalírová) 15 let praxe, je dost fundovaná na to, aby zvládla čtyři probíhající změny územního plánu a tvorbu nového územního plánu," uvedla Dvořáčková.

Zastupující vedoucí odboru je nyní Karolína Koupalová. Architektku Pannovou odvolala rada loni v říjnu. Na zastupitelstvu následně rezignovala na svoji funkci, což jí umožnilo zůstat řadovou pracovníci odboru a nedostat výpověď, řekla Dvořáčková. Vedení radnice tehdy tvrdilo, že dlouhodobě neplnila svoje úkoly.

"Za poslední rok jsem musela několikrát strpět ponižující okřikování či dehonestaci před mými kolegy. Jen jsem musela odrážet důtky ze strany náměstkyně. Necítila jsem snahu spolupracovat," uvedla Pannová loni v říjnu na zastupitelstvu.

Více informací >
0 komentářů
přidat komentář

Související články