I modulární stavba může být luxusní: Přesvědčíme vás!

Vložil
Tisková zpráva
10.03.2016 16:15
KOMA MODULAR s.r.o.

Luxusní stavba hotová během pár týdnů? I když to může vypadat nereálně, lze takového výsledku dosáhnou. Jak? Odpovědí jsou modulární stavby - cenově výhodné, rychlé a přitom stejně kvalitní jako klasická "mokrá" stavba. Pokud si i vy modulární stavbu ještě pořád představujete pouze jako nevzhlednou krabici, vyvedeme vás z omylu.

Doby, kdy modulární stavby sloužily jen jako mobilní objekty na velkých stavbách, jsou už dávno pryč. Dnes se s tímto typem výstavby setkáte doslova všude. Uplatní se při rozšiřování stávajících objektů i při stavbě na "zelené louce". Výjimkou tak nejsou modulární administrativní stavby, školy a školky nebo třeba zázemí pro sportovce. Modulární stavby také nabízí cenově výhodné řešení sociálního bydlení a pomáhají v krizových oblastech. Na druhou stranu jsou ale i výbornou variantou luxusních staveb.

S modulární stavbou na luxus nemusíte čekat léta

Modulární stavbu můžete plnohodnotně využívat už za pár týdnů. A to i v případě komplikovaných staveb. Celá příprava totiž probíhá pouze pod střechou. Hotové moduly se pak osazují přímo na stavební parcele, a tak nehrozí, že by stavbu zastavilo například nepříznivé počasí. A z čeho jsou vlastně jednotlivé moduly vyrobené? Srdcem každého z nich je kvalitní rám z pozinkovaného plechu, který zajistí opravdu dlouhou životnost stavby.

Cenově příznivé řešení, které rozhodně nevypadá lacině

Modulární stavba se vždy přizpůsobí vašemu přání. Jednotlivé části totiž lze poskládat tak, aby výsledná stavba odpovídala vašemu záměru. A to nejen co se týče uspořádání jednotlivých místností a funkčnosti celého objektu, ale také po stránce dizajnu. Například obytná stavba vyrobená z modulů tak může vypadat jako klasický dům. Jak je to možné? Poděkovat můžeme hlavně fasádě.

Vyberte si fasádu, jakou jen chcete!

Pomocí fasády vykouzlíte z modulární stavby zázrak, který bude na první pohled k nerozeznání například od moderních "mokrých" staveb. Na trhu existuje široká nabídka fasád. Zvolit můžete jak futuristickou, tak přírodní fasádu. Žádná omezení na vás nečekají ani co se její barevnosti týče. Pokud máte rádi moderní styl, jistě vás potěší i možnost obložit stavbu zvenčí například dřevem nebo jiným materiálem.

Vychytávky, které modulární stavby zvládnou levou zadní

V případě, že se rozhodnete pro modulární stavbu, rozhodně se nemusíte rozloučit s výhodami, které většinou bývají připisovány pouze klasickým budovám. Pokud budete chtít, užijete si pohled ven skrz velikou prosklenou stěnu, nahřejete se u krbu a zakomponovat můžete třeba i nejmodernější kuchyň nebo koupelnu. A loučit se rozhodně nemusíte ani s kvalitní betonovou podlahou.

Luxus nejen zvenku? Investujte raději do vybavení

Také se bojíte toho, že vám v půlce výstavby dojdou peníze nebo že vám nezbydou prostředky k vybavení interiérů? Modulární řešení nabídne východisko i v tomto směru. Pořizovací cena i další náklady jsou totiž minimální. Všechny ušetřené peníze tak můžete investovat do vybavení. A to platí pro všechny typy staveb - od sídel firem až po rodinné domy, které budou k nerozeznání od moderních zděných domků.
0 komentářů
přidat komentář

Související články