Aqua-Therm Praha 2016 – nejrozsáhlejší mezinárodní přehlídka vytápění, klimatizace, regulace a úspory energií v České republice se blíží

Vložil
Tisková zpráva
11.01.2016 07:00
Dvouletý cyklus pořádání, odborný doprovodný program, ale především ucelená přehlídka výrobců a generálních dodavatelů v oboru technického zařízení budov z domova i ze zahraničí, tak by se dal jednoduše shrnout mezinárodní veletrh Aqua-Therm Praha.

A bude opět větší a i s několika zajímavými novinkami. Tou hlavní je elektronická registrace návštěvníků, na jejímž základě bude vstup zdarma. Odkaz pro získání bezplatné vstupenky naleznete na stránkách veletrhu http://www.aquatherm-praha.com/cz/vstup-zdarma. Návštěvníci veletrhu zároveň obdrží zdarma Průvodce veletrhem v tištěné podobě se všemi údaji o programu konference, jednotlivých vystavovatelích a jejich rozmístění v halách. Další novinkou je sjednocení všech částí doprovodného programu do nového kongresového sálu s mnoha zajímavými tématy jak pro odborníky z oboru, tak laickou veřejnost. V souvislosti se směrnicemi pro úsporu energie a ochranu životního prostředí se skloňuje u všech výrobků spojených se spotřebou energie tzv. směrnice ErP a také označování výrobků a topných systémů energetickými štítky. Nová pravidla zasáhla mohutně do sortimentu a je to velké téma pro výrobce, obchodníky i projektanty a jako společné téma se pochopitelně bude prolínat celým doprovodným programem. Druhým velkým tématem jsou pochopitelně Kotlíkové dotace. Cílem dotačního programu je do roku 2020 vyměnit minimálně 80 tisíc kotlů po celé České republice. A alokovaných 9 miliard korun určitě probudí nabídku. A bude třeba vybírat s rozumem a znalostí věci a souvislostí. Aqua-Therm Praha je jediným odborným veletrhem v ČR, proto je pro nás téma jaksi povinné. Informace budou určeny zejména odborné veřejnosti, ale samozřejmě budou užitečné i pro zájemce o využití dotace. Detaily doprovodného programu budeme postupně zveřejňovat na našich webových stránkách.

A proč veletrh navštívit? Po dvouleté přestávce zde opět na jednom místě naleznete nejžhavější novinky z oboru technického zařízení budov, který se velmi rychle a dynamicky vyvíjí. Výrobci i spotřebitelé se dnes musí denně přizpůsobovat novým požadavkům na úspory, trendy a hlavně potřebám a přáním zákazníků. V nabídce letošních vystavovatelů veletrhu je změn a novinek požehnaně a každý návštěvník vše pocítí již po prvních krocích v areálu výstaviště, které bude plně obsazeno tím nejlepším co výrobci a generální zástupci v České republice budou v nejbližších dvou letech prezentovat.

Mezinárodní veletrh Aqua-Therm Praha se koná ve dnech 1. - 4. března 2016 v areálu výstaviště PVA EXPO PRAHA. Více na www.aquatherm-praha.com.

0 komentářů
přidat komentář